Τελευταία νέα
ΑρχικήΛιγότερα προβλήματα για τους Βρετανούς τουρίστες κατά το FCO

Λιγότερα προβλήματα για τους Βρετανούς τουρίστες κατά το FCO

Κατά ένα λιγότερο έγιναν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Βρετανοί που επισκέπτονται τη χώρα μας. Αφού καταλάγιασε πλέον ο θόρυβος από τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο και σταμάτησαν οι […]

Κατά ένα λιγότερο έγιναν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Βρετανοί που επισκέπτονται τη χώρα μας. Αφού καταλάγιασε πλέον ο θόρυβος από τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο και σταμάτησαν οι αντινατοϊκές διαδηλώσεις, το Foreign Commonwealth Office-FCO απέσυρε την προειδοποίηση του για αποφυγή διαδηλώσεων και καταστάσεων που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.
Έτσι οι Βρετανοί μπορούν πλέον να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στους ελληνικούς δρόμους. Αρκεί όμως να μην είναι δικυκλιστές και να μην περνάνε έξω από πρεσβείες που γίνονται στόχος βομβιστικών επιθέσεων. Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις για τρομοκρατικές και βομβιστικές ενέργειες καθώς και για πολλά ατυχήματα με δίκυκλα που αναφέρονταν στην σύσταση της 10ης Αυγούστου παραμένουν.
Η επίμαχη παράγραφος της σύστασης του FCO που ίσχυε μέχρι και εχθές 18 Αυγούστου, οπότε και αποσύρθηκε, έχει ως εξής:
"British nationals visiting Greece are advised to take sensible precautions and to avoid demonstrations and situations which might result in confrontation."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

05/03/2024
04/03/2024
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024