Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΦόβους για την ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών εξέφρασε η Γ.Γ. του ΚΚΕ

Φόβους για την ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών εξέφρασε η Γ.Γ. του ΚΚΕ

Φόβους για την πορεία ιδιωτικοποίησης, που ακολουθούν πολλές από τις εθνικές αεροπορικές εταιρίες, και ενδεχομένως και η ελληνική (Ολυμπιακή)εξέφρασε η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, […]

Φόβους για την πορεία ιδιωτικοποίησης, που ακολουθούν πολλές από τις εθνικές αεροπορικές εταιρίες, και ενδεχομένως και η ελληνική (Ολυμπιακή)<...>εξέφρασε η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της, ύστερα από συνάντηση, που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας (Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α.).

Ειδικότερα, οι δηλώσεις της κ. Παπαρήγα ήταν οι ακόλουθες:

“Για το ΚΚΕ ήταν και είναι καθαρό, ότι η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της τεχνικής βάσης της Ολυμπιακής – και γενικότερα η ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών – δεν συνιστά ένα οικονομικό και εργασιακό πρόβλημα μόνο για τους εργαζόμενους σε αυτό τον χώρο, αλλά μια μεγάλη απειλή και για την ασφάλεια των πτήσεων στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Επομένως, το ΚΚΕ θα ξαναθέσει, για άλλη μια φορά, στην επικαιρότητα το ζήτημα της τεχνικής βάσης και γενικά του κλάδου των αερομεταφορών, που βρίσκονται σε πορεία ιδιωτικοποίησης και ενδεχομένως κλεισίματος -αν οι περίφημοι αυτοί αγοραστές και επιχειρηματίες δεν εκδηλώσουν το ενδιαφέρον που `πρέπει` να εκδηλωθεί. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών, μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των πτήσεων και μόνο με δημόσιο χαρακτήρα αυτά μπορούν να εξασφαλιστούν και να υπάρχει και ο κατάλληλος κοινωνικός έλεγχος σ` αυτόν τον τομέα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024