Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈργα ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο αεροδρόμιο `Δημόκριτος` της Αλεξανδρούπολης

Έργα ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο αεροδρόμιο `Δημόκριτος` της Αλεξανδρούπολης

Έργα, που ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο `Δημόκριτος` της Αλεξανδρούπολης,συνολικού κόστους, 80 εκατ. ευρώ, μετατρέποντας ολοκληρωτικά την εικόνα του και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών […]

Έργα, που ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο `Δημόκριτος` της Αλεξανδρούπολης,<...>συνολικού κόστους, 80 εκατ. ευρώ, μετατρέποντας ολοκληρωτικά την εικόνα του και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

“Τα έργα που πραγματοποιούνται θα το μετατρέψουν πραγματικά σε αεροδρόμιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ώστε να αποτελέσει και πόλο έλξης νέων τουριστικών εταιριών” όπως ανέφερε ο αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, κ. Χ. Βυθούκλας, ο οποίος επεσήμανε ότι “το αεροδρόμιο θα γίνει μοχλός ανάπτυξης της Θράκης.

Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου αναμένεται να λειτουργήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο τράπεζες, ταχυδρομείο, ταχυδρομικό ταμιευτήριο, ενώ θα γίνει μεταφορά των γραφείων της Ολυμπιακής από την πόλη στο αεροδρόμιο. Επίσης, θα λειτουργήσουν φαρμακείο και ιατρείο, που θα εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή ανατολικά της Αλεξανδρούπολης, ενώ θα υπάρχει και χώρος εμπορικών καταστημάτων. Τέλος, έχει προβλεφθεί χώρος για αποθήκευση καυσίμων, για όλους τους τύπους αεροσκαφών, ενώ θα επεκταθεί και το κτίριο αφορολόγητων ειδών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024