Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά Θέματα‘Connexion by Boeing’ για τον εξοπλισμό αεροσκαφών

‘Connexion by Boeing’ για τον εξοπλισμό αεροσκαφών

Σε συμφωνία με την Boeing προχώρησαν οι αεροπορικές εταιρίες American, Delta και United προκειμένου να εφοδιάσουν τα αεροπλάνα τους με περισσότερες παροχές όπως τη δυνατότητα σύνδεσης με το internet και […]

Σε συμφωνία με την Boeing<.> προχώρησαν οι αεροπορικές εταιρίες American, Delta και United προκειμένου να<...> εφοδιάσουν τα αεροπλάνα τους με περισσότερες παροχές όπως τη δυνατότητα σύνδεσης με το internet και επικοινωνία με e-mail κατά την πτήση, 'ζωντανή' τηλεόραση και να ενισχύσουν το σύστημα διασκέδασης και τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Σε κοινή συνέντευξη οι τρεις από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου και η Boeing, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν επιστολή ενδιαφέροντος να επιδιώξουν το σχηματισμό ενός παγκόσμιου επαγγελματικού εγχειρήματος με σκοπό να προμηθεύσουν υπηρεσίες επικοινωνίας και δεδομένων στα εμπορικά αεροσκάφη.

Το σχεδιαζόμενο εγχείρημα θα είναι με κοινή συμμετοχή των τριών αεροπορικών εταιριών και της Connexion by Boeing η οποία θα είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος και θα έχει την ευθύνη του μάνατζμεντ.

'Με αυτή τη συνεργασία θέλουμε να δώσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσία τόσο στους επιβάτες όσο και σε ολόκληρη την αγορά' είπε ο πρόεδρος της Connexion Scott Carson.

Τμήμα της τελικής συμφωνίας θα είναι ο εξοπλισμός από τις τρεις αεροπορικές εταιρίες 1500 αεροσκαφών με τα συστήματα που θα προμηθεύουν. Ο χρόνος για την πρώτη εγκατάσταση υπολογίζεται στο δεύτερο μισό του 2002.

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν μία πιο στενή συνεργασία, ώστε από κοινού να παρουσιάσουν νέες υπηρεσίες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024