Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕνοχλημένη η Κίνα από την αεροπορική συμφωνία Τουρκίας – Ταϊβάν
Η Κίνα δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Ταϊβάν

Ενοχλημένη η Κίνα από την αεροπορική συμφωνία Τουρκίας – Ταϊβάν

Το Πεκίνο εμφανίζεται ενοχλημένο από τη συμφωνία Τουρκίας – Ταϊβάν για έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και τη συνεργασία σε άλλους τομείς των συγκοινωνιών. Όπως μεταδίδει το […]

Το Πεκίνο εμφανίζεται ενοχλημένο από τη συμφωνία Τουρκίας – Ταϊβάν για έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ των<...> δύο χωρών, αλλά και τη συνεργασία σε άλλους τομείς των συγκοινωνιών. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, η προγραμματιζόμενη συμφωνία συνεργασίας στην πολιτική αεροπορία εξόργισε το Πεκίνο, το οποίο, μέσω της πρεσβείας της Κίνας στην Aγκυρα, επέδωσε ρηματική διακοίνωση στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Κίνα δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Ταϊβάν, την οποία θεωρεί τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και η Τουρκία δεν αναγνωρίζει διπλωματικά την Ταϊβάν. Η επίμαχη συμφωνία επρόκειτο να υπογραφεί μεταξύ των υπουργείων Συγκοινωνιών. Η Aγκυρα επανεξετάζει την στάση της μετά τη κινεζική ενόχληση, αναφέρουν διπλωματικές πηγές.

Η συμφωνία, ανάλογη με την οποία έχουν υπογράψει πολλές άλλες χώρες που δεν αναγνωρίζουν την Ταϊβάν, προέβλεπε την έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και τη συνεργασία σε άλλους τομείς των συγκοινωνιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024