Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυντονιστής του ΥΜΕ για την αναβάθμιση των αεροδρομίων ο Κωστής Χατζηιωάννου
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Συντονιστής του ΥΜΕ για την αναβάθμιση των αεροδρομίων ο Κωστής Χατζηιωάννου

Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, συντονιστής εκ μέρους του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των περιφερειακών αεροδρομίων αναλαμβάνει ο κ. Κωστής Χατζηϊωάννου

Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, συντονιστής εκ μέρους του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των περιφερειακών αεροδρομίων αναλαμβάνει<...>ο κ. Κωστής Χατζηϊωάννου.

Οι αρμοδιότητές του σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη της Διυπουργικής Επιτροπής και την παρακολούθηση εργασίας των Συμβούλων, που θα τοποθετηθούν για το θέμα αυτό.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωστής Χατζηιωάννου είναι 46 ετών. Έχει πτυχίο Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση επιχειρήσεων στο Παν/μιο Clayton του Λονδίνου. Έχει διατελέσει στέλεχος πολλών επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα στις θέσεις του Διευθυντή marketing, του Γενικού Διευθυντή και του Διευθύνοντος Συμβούλου. Τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων αμερικανικής εταιρίας με ευθύνη γα την περιοχή της Κίνας και της Μέσης Ανατολής. Έχει εμπειρία στην ανάπτυξη ακινήτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024