Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤέσσερις νέοι αεροδιάδρομοι στο FIR Λευκωσίας

Τέσσερις νέοι αεροδιάδρομοι στο FIR Λευκωσίας

Ένα ζήτημα που εκκρεμεί από το 2002, φαίνεται να λαμβάνει τέλος μετά από την απόφαση του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), ο οποίος ενέκρινε το αίτημα της Κύπρου, για τη […]

Ένα ζήτημα που εκκρεμεί από το 2002, φαίνεται να λαμβάνει τέλος μετά από την απόφαση του<...> Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), ο οποίος ενέκρινε το αίτημα της Κύπρου, για τη δημιουργία τεσσάρων νέων αεροδιαδρόμων στο FIR Λευκωσίας, `δύο προς Δυσμάς και δύο προς το Ισραήλ`.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για “για πρώτη φορά η Τουρκία δεν άσκησε βέτο” στην περιφερειακή συνάντηση του ICAO την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Ιακώβου.

Ο κ. Ιακώβου χαρακτήρισε το θέμα ως `πολύ μεγάλης σημασίας` και είπε ότι οι νέοι αεροδιάδρομοι αυξάνουν την ασφάλεια των πτήσεων πάνω από το FIR Λευκωσίας αλλά και την `ταχεία διεκπεραίωση της αεροπορικής συγκοινωνίας σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024