Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧρυσώνει το χάπι η κυβέρνηση για Ολυμπιακή

Χρυσώνει το χάπι η κυβέρνηση για Ολυμπιακή

Η κυβέρνηση ήδη μελετά σε αυτή τη φάση τη δεύτερη προσφορά εξαγοράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την Axon Airlines είχαν […]

Η κυβέρνηση ήδη μελετά σε αυτή τη φάση τη δεύτερη προσφορά εξαγοράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος<...> Χρήστος Πρωτόπαπας, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την Axon Airlines<.> είχαν διακοπεί πριν την αναστολή της λειτουργίας της. "Αν δεν γίνει αποδεκτή και η δεύτερη προσφορά (της IAS)", προσέθεσε, "θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις", χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα.

Σχετικά με την προσφορά εξαγοράς της ΟΑ από την Axon Airlines, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν είχε γίνει αποδεκτή πολύ πριν δημοσιευθεί η απόφαση της AXON για αναστολή των εργασιών της.

Ο κ. Πρωτόπαπας επανέλαβε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να υπάρχει εθνικός αερομεταφορέας, αλλά η λειτουργία του δεν μπορεί να επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο και κατέληξε λέγοντας ότι θα ληφθεί υπόψη το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί σήμερα για τις αερομεταφορές.

Από την μεριά του ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης Credit Suisse First Boston δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Axon διεκόπησαν, καθώς αυτή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι διαθέτει 100 δισ. δραχμές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ολυμπιακής.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την αυστραλιανή κοινοπραξία της IAS, η CSFB τονίζει ότι "είναι ανώριμο να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της διαδικασίας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024