Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιάψευση της Ολυμπιακής για τα προβλήματα ανεφοδιασμού

Διάψευση της Ολυμπιακής για τα προβλήματα ανεφοδιασμού

Η Ολυμπιακή Αεροπορία Α.Ε. διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να έχει πρόβλημα ανεφοδιασμού των αεροσκαφών της με καύσιμα και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό ότι, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται…

Η Ολυμπιακή Αεροπορία Α.Ε. διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να έχει πρόβλημα ανεφοδιασμού των αεροσκαφών της με καύσιμα και διαβεβαιώνει<...> το επιβατικό κοινό ότι, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιακής τονίζει ότι η διοίκηση της εταιρίας θλίβεται βαθύτατα διότι, στέλεχός της το οποίο η ίδια προ πενταετίας (υπό την ιδιότητα του πλειοψηφικού μετόχου κατά 66% στην Ολυμπιακή Εταιρία Καυσίμων Α.Ε. – Ο.Ε.Κ.), έχει διορίσει να την εκπροσωπεί στο διοικητικό συμβούλιο της θυγατρικής της, με τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, δημιούργησε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.

Το στέλεχος αυτό, δίχως πλέον να ευρίσκεται σε θέση ευθύνης, εφόσον η θητεία του σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις του Καταστατικού της Ο.Ε.Κ. έχει λήξει από τις 30/06/2003, αρνείται να συμμορφωθεί με τις Αποφάσεις του Μετόχου – Εντολοδόχου του (Απόφαση Δ.Σ. Ο.Α. της 23ης Ιουνίου 2003 για διορισμό των εκπροσώπων της στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Κ.) αυτονομείται και δημιουργεί εντυπώσεις εκμεταλλευόμενο εξωγενείς παράγοντες, όπως η διήμερη απεργία των οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων, που επηρεάζει τα αποθέματα του Αεροδρομίου.

Η Νέα Διοίκηση της Ο.Ε.Κ. που τοποθετήθηκε με πρόσφατη Απόφαση της συνεχισθείσας κατά το άρθρο 39 παρ. 3 κ.ν. 2190/1920 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, έχει την εξουσιοδότηση και εντολή για άμεσο έλεγχο των πεπραγμένων και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της Ο.Ε.Κ. και την εξασφάλιση των συμφερόντων της Εταιρείας, όπως επιβάλλουν τα συμφέροντα όλων των Μετόχων της, του Διεθνούς Αερολιμένα, του Δημοσίου και των επιβατών.

Τέλος σημειώνεται ότι, μέχρι σήμερα η Ο.Α. παρόλα τα γνωστά οικονομικά της προβλήματα, ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πιστωτών της, σύμφωνα με τις επικρατούσες στην αγορά πρακτικές και όπως επιβάλλουν τα συναλλακτικά ήθη. Το ίδιο δε, θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024