Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνέδριο EOT-AIEST για τον αθλητισμό και τον τουρισμό

Συνέδριο EOT-AIEST για τον αθλητισμό και τον τουρισμό

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το διεθνές συνέδριο του διεθνούς οργανισμού εμπειρογνωμόνων του τουρισμού, AIEST, από τις 7-11 Σεπτεμβρίου

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το διεθνές συνέδριο του διεθνούς οργανισμού εμπειρογνωμόνων του τουρισμού,<...> AIEST, από τις 7-11 Σεπτεμβρίου. Το συνέδριο γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη χώρα μας, ο Πρόεδρος του οποίου Γ. Πατέλλης είχε διεκδικήσει και πετύχει να αναλάβει η Ελλάδα την διοργάνωση του συνεδρίου του 2002.

Το συνέδριο έχει θέμα του `Αθλητισμός και τουρισμός` και θα είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν οι αθλητικές υποδομές της χώρας και η προοπτική ανάπτυξης αυτής της ειδικής μορφής τουρισμού, με την αξιοποίηση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στα μέλη του AIEST θα παρουσιαστεί η πρόοδος των έργων για το 2004 αλλά και οι υποδομές της χώρας για όλα τα είδη Αθλητισμού από εκπροσώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών και νομαρχιών.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει:

  • την πρώτη μέρα τα θέματα `Νέες εξελίξεις στην ζήτηση για αθλητισμό και αθλητισμό στις διακοπές`, `Κοινωνοικονομικη σημασία του αθλητικού τουρισμού` και νέες τεχνικές μάνατζμεντ στον αθλητισμό και τον τουρισμό.
  • την δεύτερη μέρα τα θέματα είναι `Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ στον Αθλητισμό` και `επενδύσεις, εκδηλώσεις, δράσεις στον αθλητικό τουρισμό`.

Ο Πρόεδρος του AIEST καθηγητής κ.Keller δήλωσε ότι είναι ευτυχής, που το συνέδριο θα γίνει στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024