Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκπαιδευτική επίσκεψη ταξιδιωτικών πρακτόρων στο «σπίτι» της British Airways

Εκπαιδευτική επίσκεψη ταξιδιωτικών πρακτόρων στο «σπίτι» της British Airways

Ταξίδι γνωριμίας για πέντε γκρουπ ταξιδωτικών πρακτόρων στο Waterside, την έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο, οργάνωσε η British Airways θέλοντας να παρουσιάσει στους άμεσους συνεργάτες της το Terminal 5 και […]

Ταξίδι γνωριμίας για πέντε γκρουπ ταξιδωτικών πρακτόρων στο Waterside, την έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο, οργάνωσε η British Airways θέλοντας να παρουσιάσει στους άμεσους συνεργάτες της το Terminal 5 και τις προηγμένες ηλεκτρονικές της<...> υπηρεσίες.

Tο Terminal 5 αποτελεί το νέο υπερσύγχρονο «σπίτι» της British Airways στο αεροδρόμιο του Heathrow. Η ημερομηνία των εγκαινίων έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου 2008 και η λειτουργία του θα αλλάξει ριζικά την εμπειρία των αεροπορικών μετακινήσεων.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι περιλάμβανε και την εξοικείωση των ταξιδιωτικών πρακτόρων με τις καινούργιες δυνατότητες που παρέχουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η British Airways στους επιβάτες της στο έδαφος και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής σε όλα τα στάδια του ταξιδιού.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων, επισκέφτηκαν και το BAFT (BA Flight Training) όπου έζησαν την εμπειρία μιας προσομοιωμένης πτήσης, είχαν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις λειτουργίες ενός αεροσκάφους που βρίσκεται στον αέρα και απέκτησαν προσωπική αντίληψη της ύψιστης σημασίας που δίνει η British Airways σε θέματα ασφάλειας.

Το Terminal 5 είναι το μεγαλύτερο αυτόνομο κτίριο στη Μεγάλη Βρετανία, με το σύστημα παραλαβής αποσκευών του να αποτελεί το μεγαλύτερο σύστημα διαχείρισης αποσκευών σε ευρωπαϊκό terminal. Επιπλέον, διαθέτει τον δικό του σιδηροδρομικό σταθμό με 6 αποβάθρες, όπως επίσης και 96 Self Service Kiosks, 140 σημεία εξυπηρέτησης επιβατών και 96 σημεία fast bag drop για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή τους.

Φίρμες κύρους – Harrods, Paul Smith, Tiffany, μεταξύ άλλων – θα ανοίξουν καταστήματα, ενώ ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey θα ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο σε αεροδρόμιο στο Τerminal 5.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024