Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΓρήγορο check – in για τους επιβάτες της Emirates Airline

Γρήγορο check – in για τους επιβάτες της Emirates Airline

Η Emirates Airline ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία, στο Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, των “σταθμών” προσωπικού check-in (Self Check-in Kiosks), για τους πελάτες του προγράμματος μιλίων, Skywards, που ταξιδεύουν μόνο […]

Η Emirates Airline ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία, στο Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, των “σταθμών” προσωπικού check-in<...> (Self Check-in Kiosks), για τους πελάτες του προγράμματος μιλίων, Skywards, που ταξιδεύουν μόνο με μια χειραποσκευή.

Οι “σταθμοί” προσωπικού check-in είναι τοποθετημένοι στις κύριες αίθουσες αναχώρησης τόσο των επιβατών της πρώτης και επιχειρηματικής θέσης, όσο και της οικονομικής.

Το προσωπικό check-in, για τα μέλη του προγράμματος Skywards, των Emirates και Srilankan Airlines, μπορεί να πραγματοποιηθεί απλά και γρήγορα, με τη χρήση της κάρτας μέλους του προγράμματος μιλίων Skywards. Οι πελάτες με την εισαγωγή της κάρτας μέλους, βλέπουν στην οθόνη τις λεπτομέρειες της κράτησής τους και το νούμερο της κάρτας τους. Στη συνέχεια είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να αλλάξουν τη θέση τους, εισάγοντας τον αριθμό των συγκεντρωμένων μιλίων και να παραλάβουν την κάρτα επιβίβασης. Το πρόγραμμα αυτό αφορά στα μέλη του προγράμματος μιλίων Skywards των αεροπορικών εταιρειών Emirates και Srilankan Airlines, καθώς και στα μέλη του προγράμματος των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών British Airways, Continental Airlines, Delta, Japan Airlines, Singapore Airlines, South African Airlines και United Airlines. Πολύ σύντομα οι “σταθμοί” προσωπικού check-in θα δέχονται επιβάτες με μεγαλύτερο όγκο αποσκευών.

Παράλληλα, η Emirates Airline προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες όλων των θέσεων να περάσουν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές κάρτες από τις ηλεκτρονικές πύλες ελέγχου (e-gates). Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί 6 ηλεκτρονικές πύλες, δύο στις αφίξεις, δύο στις αναχωρήσεις της Οικονομικής θέσης και δύο στις αναχωρήσεις της Πρώτης και της Επιχειρηματικής Θέσης.
Το Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι το πρώτο στη Μέση Ανατολή και το τρίτο σε όλο τον κόσμο που εγκατέστησε τις ηλεκτρονικές πύλες ελέγχου αναχώρησης και άφιξης στο αεροδρόμιο.

Η Α. Μ Σείχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum δήλωσε τα ακόλουθα: “Η Κυβέρνηση του Ντουμπάι έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παροχών που διευκολύνουν τον πελάτη και επιταχύνουν τις διαδικασίες κρατήσεων και ελέγχου. Η Emirates είναι υπερήφανη που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που εγκαινίασα τους πρώτους “σταθμούς” προσωπικού και γρήγορου check-in (Self Check-in kiosks) στη χώρα μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024