Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air France διαψεύδει επιπλέον χρέωση των παχύσαρκων
Αρνείται ότι θα υποχρεώσει για αγορά δεύτερου καθίσματος

Η Air France διαψεύδει επιπλέον χρέωση των παχύσαρκων

Η Air France διαψεύδει δήλωση εκπροσώπου της ότι θα υποχρεώνονται οι υπερβολικά παχύσαρκοι να αγοράζουν δύο αεροπορικά εισιτήρια. “Αντίθετα με ό,τι έγραψε σήμερα ο Τύπος, η Air France δεν προτίθεται […]

Η Air France διαψεύδει δήλωση εκπροσώπου της ότι θα υποχρεώνονται οι υπερβολικά παχύσαρκοι να αγοράζουν δύο αεροπορικά εισιτήρια.<...> “Αντίθετα με ό,τι έγραψε σήμερα ο Τύπος, η Air France δεν προτίθεται να υποχρεώσει τα υπερβολικά παχύσαρκα άτομα να πληρώνουν και για δεύτερο κάθισμα”, διαβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

“Η μόνη καινοτομία που η εταιρεία σκοπεύει να εφαρμόσει από την 1η Φεβρουαρίου είναι να επιστρέφει το αντίτιμο του δεύτερου εισιτήριου που κάποιος παχύσαρκος επέλεξε να αγοράσει, σε περίπτωση που η οικονομική θέση δεν είναι πλήρης”, προσθέτει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Εκπρόσωπος της Air France-KLM είχε δηλώσει ότι οι υπερβολικά παχύσαρκοι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν το 75% της τιμής για ένα δεύτερο εισιτήριο (δηλαδή, το πλήρες αντίτιμο προ φόρων), επιπλέον του εισιτηρίου τους. Η εταιρεία υπογραμμίζει επίσης ότι “από το 2005, η Air France προσφέρει στους εξαιρετικά παχύσαρκους επιβάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν και δεύτερη θέση, προκειμένου να διασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ασφάλεια. Η δεύτερη αυτή θέση προσφέρεται με 25% έκπτωση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024