Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air France και η προσφέρουν την πρώτη ψηφιακή θυρίδα Alliamz Protect
Σε συνεργασία με τη Mondial Assistance

Η Air France και η προσφέρουν την πρώτη ψηφιακή θυρίδα Alliamz Protect

Στις 17 Φεβρουαρίου 2010, η Air France και η Allianz, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, εγκαινίασαν την πρώτη ψηφιακή θυρίδα για τους επιβάτες, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την ασφαλή […]

Στις 17 Φεβρουαρίου 2010, η Air France και η Allianz, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, εγκαινίασαν την<...> πρώτη ψηφιακή θυρίδα για τους επιβάτες, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την ασφαλή αποθήκευση εγγράφων με υπηρεσίες βοήθειας, την Allianz Protect. Μία online υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ταξιδεύει γνωρίζοντας πως τα έγγραφά του είναι ασφαλή.

Μέσω της ιστοσελίδας airfrance.com, η θυρίδα θα ειναι διαθέσιμη σε όλους, σε τέσσερις γλώσσες 9Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ολλανδικά), οποιαδήποτε στιγμή από υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Από οπουδήποτε, ο επιβάτης θα μπορεί να αποθηκεύει, να συμβουλεύεται και να ανακτά προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα. Πολύ πρακτική ειδικά σε επείγουσα ιατρική ή επιχειρησιακή ανάγκη, η ψηφιακή θυρίδα επιτρέπει στον πελάτη να επωφεληθεί από τη βοήθεια εξ αποστάσεως δίνοντας ασφαλή πρόσβαση στα έγγραφα σε ένα άτομο της επιλογής του και επιτρέποντας στους γιατρούς της Mondial Assistance να παρέχουν θεραπεία εξ αποστάσεως. Η Ψηφιακή θυρίδα μπορεί να αποθηκεύει όλα τα είδη αρχείων συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και video.

Δύο προσφορές απο την Allianz για τους επιβάτες της Air France:
– Protec’fly, Ψηφιακός χώρος εώς 5 gigabytes
– Protec’fly Premium, απεριόριστος ψηφιακός χώρος.

“Η Air France είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει το σύστημα της ψηφιακής θυρίδας. Μέσω της συνεργασίας της με την Allianz, η Air France προσφέρει στον πελάτη έναν πρωτοποριακό τρόπο διαχείρησης των εγγράφων τους από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο”, δήλωσε ο Patrick Roux, διευθυντής Marketing της Air France KLM.

“Η Allianz, κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη στην ασφάλεια και στις οικονομικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, ανέπτυξε μία μοναδική υπηρεσία για την Air France, συνδυάζοντας έναν ασφαλή ψηφιακό χώρο με υπηρεσίες βοήθειας ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες των επιβατών”, διευκρινίζει ο Dominique Monera, διευθυντής Marketing στους τομείς του Μέλλοντος και Καινοτομίας της Allianz Γαλλίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024