Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι από άλλα αεροδρόμια πετάει η easyJet

Και από άλλα αεροδρόμια πετάει η easyJet

Η αεροπορική εταιρία easyJet σύντομα θα αρχίσει να πετάει και από άλλα αεροδρόμια, εκτός το αεροδρόμιο του Luton. Ο ιδιοκτήτης της easyJet, Στέλιος Χατζηιωάννου, έχει κάνει αίτηση για να του […]

Η αεροπορική εταιρία easyJet<.> σύντομα θα αρχίσει να πετάει και από άλλα αεροδρόμια, εκτός το αεροδρόμιο του Luton.
Ο ιδιοκτήτης της easyJet, Στέλιος Χατζηιωάννου, έχει κάνει αίτηση για να του δοθούν slots στα αεροδρόμια του Heathrow και του Gatwick, από τον επόμενο χειμώνα.
Αναλυτές της αεροπορικής βιομηχανίας όμως αναρωτιούνται πως θα μπορέσει ο κ. Χατζηιωάννου να πετύχει κάτι τέτοιο την στιγμή που είναι γνωστή η «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί με αεροπορικές εταιρίες που χειρίζονται τα slots. Επιπλέον, υπάρχει το πρόβλημα των περιορισμών που έχει το αεροδρόμιο του Heathrow σχετικά με τον αριθμό των πτήσεων.
Παρόλα αυτά, τα αεροπλάνα της easyJet δεν θα παραμένουν στα παραπάνω αεροδρόμια, απλώς θα αποβιβάζουν και θα επιβιβάζουν επιβάτες.
Αν τελικά γίνουν πτήσεις από τα παραπάνω αεροδρόμια το εισιτήριο της easyJet θα πρέπει να αυξηθεί κατά περίπου 15 λίρες αγγλίας, πράγμα που θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023