Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Βαρδινογιάννης πλησιάζει την Ολυμπιακή

Ο Βαρδινογιάννης πλησιάζει την Ολυμπιακή

Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη φαίνεται να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου. Όπως φαίνεται εκπρόσωποι του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη […]

Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη φαίνεται να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> σύμφωνα<...> με πληροφορίες του Τύπου. Όπως φαίνεται εκπρόσωποι του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη κατέθεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην ETEBA πιστοποίηση για την χρηματική επάρκεια ύψους 250 εκατ. Ευρώ που υπερκαλύπτουν το ποσό που απαιτείται για το 51% της Ο.Α.

Παράλληλα, από την πλευρά Bαρδινογιάννη στάλθηκε επιστολή προς τους υπουργούς Mεταφορών και Oικονομίας, αλλά και προς το γραφείο του πρωθυπουργού, στην οποία ανακοινώνεται και επίσημα ότι έχουν εξασφαλιστεί οι εγγυήσεις για τα απαιτούμενα κεφάλαια. H ύπαρξη της εν λόγω επιστολής, πάντως, δεν είχε επιβεβαιωθεί έως αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024