Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκίνησε πτήσεις η Ryanair στην Κύπρο

Ξεκίνησε πτήσεις η Ryanair στην Κύπρο

Μετά από αρκετές εβδομάδες έντονων διαπραγματεύσεων, η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair συμφώνησε να εντάξει την Κύπρο στα δρομολόγια της. Η Ryanair έλαβε την τελική της απόφαση πριν λίγες […]

Μετά από αρκετές εβδομάδες έντονων διαπραγματεύσεων, η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair συμφώνησε<...> να εντάξει την Κύπρο στα δρομολόγια της. Η Ryanair έλαβε την τελική της απόφαση πριν λίγες μέρες και ήδη ενημέρωσε σχετικώς την Hermes Airports.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, ο Εκπρόσωπος Τύπου των Αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής, επιβεβαίωσε το γεγονός, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Οπως είπε, η κάθοδος της Ryanair, «θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με την Ευρώπη και θα συμβάλει καταλυτικά στις προσπάθειες για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024