Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςCyprus Airways: Πληρότητες άνω του 80% σε πτήσεις προς Ελλάδα και Ισραήλ τον Ιούλιο
Αεροπορικές εταιρείες

Cyprus Airways: Πληρότητες άνω του 80% σε πτήσεις προς Ελλάδα και Ισραήλ τον Ιούλιο

Η Αθήνα εξασφάλισε πληρότητα 97%, το Τελ Αβίβ 95%, η Θεσσαλονίκη 100%, το Ηράκλειο 99% και τα ελληνικά νησιά στο 82%.

Η Cyprus Airways αξιοποίησε το διάστημα περιορισμένης κίνησης για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να σχεδιάσει καινούργιο στρατηγικό πλαίσιο, προς ανάκαμψη, υποδέχοντας στο δυναμικό της δύο νέα αεροσκάφη (Α320) χωρητικότητας 180 επιβατών έκαστο και προσλαμβάνοντας 10 νέα πληρώματα (50 άτομα) για τη λειτουργία των νέων αεροσκαφών.

Η εταιρεία παρουσίασε ανοδική πορεία στην πληρότητα των πτήσεων για τον μήνα Ιούλιο. Η Αθήνα εξασφάλισε πληρότητα 97%, το Τελ Αβίβ 95%, η Θεσσαλονίκη 100% το Ηράκλειο 99% και τα ελληνικά νησιά στο 82%.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει οι ομάδες μας τους τελευταίους μήνες και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πολλούς επιβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους. Βοηθάμε ακόμη και τους επιβάτες που η αεροπορική εταιρεία της επιλογής τους ακύρωσε ή καθυστέρησε τις πτήσεις του”.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών, η Ευρώπη θα ανακτήσει φέτος το 70% της ταξιδιωτικής ζήτησης που υπήρχε πριν από τον COVID-19 και θα συνεχίσει να έχει ανοδική κατεύθυνση. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ένα από τα αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραμμών θα σταθμεύει στη Ρίγα και θα εκτελεί δρομολόγιο για λογαριασμό του εθνικού αερομεταφορέα της Λετονίας Air Baltic.

“Θα ενισχύσουμε τη συχνότητα των πτήσεων στους δημοφιλείς προορισμούς μας το συντομότερο δυνατό, ούτος ώστε όλο και περισσότεροι επιβάτες να επωφεληθούν από την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές” προσθέτει o κ. Sies.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024