Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα ποικιλία κρασιών στις πτήσεις της easyJet
Το λευκό Louis Mondeville, Cotes de Gascogne κέρδισε πέρυσι το α΄ βραβείο από το Skyscanner

Νέα ποικιλία κρασιών στις πτήσεις της easyJet

Η λίστα κρασιών που επιλέχθηκε από την easyjet ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και αποτελείται από γαλλικά κρασιά του γνωστού βραβευμένου οινοπαραγωγού Louis Mondeville.

Η easyJet ανανεώνει τη λίστα κρασιών της που είναι διαθέσιμη εν πτήση, με μία νέα γκάμα κρασιών, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους επιβάτες της μία καινούργια ποικιλία γεύσεων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο λευκό κρασί Louis Mondeville, Cotes de Gascogne, που σερβιριζόταν στα αεροσκάφη της easyJet, κέρδισε πέρυσι το πρώτο βραβείο σε τυφλή δοκιμή που οργανώθηκε από το Skyscanner, η οποία  πραγματοποιήθηκε από μία διεθνή ομάδα ταξιδιωτών, καθώς και από ειδικούς κρασιών – αναδεικνύοντας στην κορυφή την easyJet σε σχέση με τον ανταγωνισμό άλλων αερογραμμών όπως Air France, British Airways και Emirates. Η νέα ποικιλία κρασιών προσφέρει την ίδια άριστη ποιότητα και γεύση, καθώς παράγεται  από τον ίδιο οινοπαραγωγό Louis Mondeville.

Η επιλογή λίστας κρασιών που προσφέρεται κατά τη διάρκεια πτήσεων αποτελεί μοναδική πρόκληση, γιατί οι συνθήκες κατανάλωσης διαφέρουν στα 30.000 πόδια στον αέρα. Η γεύση αλλάζει και η μειωμένη ποσότητα φρέσκου οξυγόνου στην καμπίνα δεν επιτρέπει το κρασί να αναπνέει με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στο έδαφος. Οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να λαμβάνουν όλα αυτά υπόψη τους όταν επιλέγουν ποια κρασιά θα προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Η κα Sharon Huetson, Strategic Partnership Manager Inflight, δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι με την επιλογή αυτής της καταπληκτικής νέας ποικιλίας κρασιών. Η λίστα κρασιών που επιλέξαμε ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και αποτελείται από γαλλικά κρασιά του γνωστού βραβευμένου οινοπαραγωγού Louis Mondeville. Πιο συγκεκριμένα, η λίστα κρασιών που προσφέρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεών μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα λευκό κρασί Sauvignon Blanc, και ένα  κόκκινο κρασί Merlot, που παράγονται στην περιοχή Languedoc/Roussillon, της Νότιας Γαλλίας. Μία ακόμη επιλογή είναι το ροζέ κρασί Cotes De Gascogne που παράγεται στην Midi Pyrenees, στα νοτιοδυτικά της χώρας και η γεύση του κρύβει νότες από τριαντάφυλλο. Για τους επιβάτες που προτιμούν τον αφρώδης οίνο, έχουμε επιλέξει έναν ιταλικό Prosecco οίνο, που προσθέτει μία ξεχωριστή ‘απόλαυση’ στη νέα λίστα κρασιών μας“.

Λίγα λόγια ακόμα για τη λίστα κρασιών της εταιρείας:

  • Το λευκό κρασί Sauvignon Blanc 2011 παράγεται στην περιοχή Languedoc/Roussillon της Γαλλίας. Διαθέτει έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα, με έκρηξη αρωμάτων και οξύτητας.
  • Το κόκκινο Merlot 2011 παράγεται από τα πιο ώριμα σταφύλια της σοδειάς. Διακρίνεται για το γεμάτο φρουτώδες άρωμα και φίνο τελείωμα επί γεύσης.
  • Το ροζέ Rose Gascogne 2011 έχει διαυγές ροζ χρώμα και ξεχωρίζει για τις πινελιές βατόμουρου.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024