Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςTravelport και Aegean Airlines υπέγραψαν συμφωνία merchandising
Αερομεταφορές

Travelport και Aegean Airlines υπέγραψαν συμφωνία merchandising

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεόι απρόσκοπτα μέσω ενός ηλεκτρονικού έγγραφου (electronic miscellaneous document, EMD) από τις αρχές Απριλίου, αρχής γενομένης με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Travelport, ο κορυφαίος πάροχος κρίσιμων λύσεων επεξεργασίας συναλλαγών και δεδομένων για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε συμφωνία με την Aegean Airlines για τη διανομή βοηθητικών υπηρεσιών στα συνδεδεμένα με την Travelport γραφεία σε όλο τον κόσμο. Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεόι απρόσκοπτα μέσω ενός ηλεκτρονικού έγγραφου (electronic miscellaneous document, EMD) από τις αρχές του μηνός, αρχής γενομένης με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

“Η υποστήριξη της τουριστικής βιομηχανίας και η πραγματοποίηση της διανομής της πλήρους σειράς προϊόντων της αεροπορικής εταιρείας αποτελεί βασικό μέρος του ρόλου που παίζουμε”, λέει ο Robin Ranken, επικεφαλής της Travelport για τις σχέσεις αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη. “Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τις αεροπορικές εταιρείες εταίρους μας, ώστε να αυξηθούν τα έσοδά τους από τις βοηθητικές τους υπηρεσίες, ενώ παράλληλα θα επιτρέπουμε στους πελάτες των ταξιδιωτικών μας γραφείων να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο σε ένα μέρος, δίνοντάς τους τις πλουσιότερες δυνατές επιλογές”.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προθυμία της Travelport και την ικανότητά της να συνεργαστεί μαζί μας για την υλοποίηση των εμπορικών μας στόχων. Με τη διανομή μέσω της Travelport, θα είμαστε σε θέση να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας και να επικοινωνήσουμε την αξία μας και στα κανάλια των ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και μέσω αυτών”.

Η παροχή υπηρεσίας “προ-πληρωμένης βαλίτσας” μέσω EMD ολοκληρώνει την end-to-end διαδικασία για τη διανομή των βοηθητικών υπηρεσιών των αεροπορικών εταιρειών μέσω ταξιδιωτκών γραφείων και αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσφοράς merchandising της Travelport. Αυτή η προσφορά επιτρέπει σε μια σειρά από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες να πωλούν τα προϊόντα τους με ένα πιο αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο τρόπο μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων. Κατά τους τελευταίους 20 μήνες, η Travelport έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις βοηθητικές υπηρεσίες απρόσκοπτα σε σημεία πώλησης υπηρεσιών για αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, British Airways, Air Canada, United και easyJet.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024