Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑναβαθμισμένη infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct από την LG

Αναβαθμισμένη infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct από την LG

H LG Electronics (LG), αναβαθμίζει την καινοτόμα Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις του τμήματος LG Business Solutions. Η δυνατότητα προσωποποιημένου καλωσορίσματος που προσφέρει το […]

H LG Electronics (LG), αναβαθμίζει την καινοτόμα Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις του τμήματος LG Business Solutions. Η δυνατότητα προσωποποιημένου καλωσορίσματος που προσφέρει το Pro:Centric αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών, μέσα από μια διαδραστική, αμφίδρομη επικοινωνία. Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει στους επισκέπτες την πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών όπως οι ‘πληροφορίες λογαριασμού’ με την οποία μπορούν άμεσα και έγκαιρα να παρακολουθούν τις χρεώσεις τους κατά τη διαμονή τους, μπορούν να κάνουν fast check out μέσω της τηλεόρασης, εξοικονομώντας χρόνο, ενώ με το 1-Click Service, μπορούν άνετα να ζητήσουν ένα εύρος υπηρεσιών όπως καθαρισμό ρούχων, room service και καθαρισμό δωματίου. Ακόμη, μέσω του Φωνητικού Ελέγχου Συσκευών IoT, η πλατφόρμα εξασφαλίζει μια απολαυστική διαμονή με τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του δωματίου όπως η ρύθμιση του φωτισμού, της κουρτίνας και του κλιματιστικού μέσω φωνητικών εντολών. Παράλληλα, με την υπηρεσία streaming, NETXFLIX, που είναι πλέον διαθέσιμη σε LG Smart Hotel τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, έχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό. Oι επαγγελματίες, συνδέοντας το σύστημα Pro:Centric με το PMS (Property Management System) του ξενοδοχείου μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα με το check in την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο και να εμφανιστεί ένα προσωποποιημένο μήνυμα υποδοχής. Ακόμη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους ιστοσελίδα (HTML) ως template, εξασφαλίζοντας πλήρη ομοιογένεια στην επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας. Μέσω του εργαλείου Ticker Message, οι επαγγελματίες μπορούν, επίσης, να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και τις παροχές του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει η ευελιξία να ορίσουν τον χρόνο που θα προβάλλεται το διαφημιστικό μήνυμα. Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης στατικών banners σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμούν. Με το Hotel Directory, μπορούν, επίσης, να προβάλλουν τον κατάλογο των υπηρεσιών του ξενοδοχείου μέσω της Hotel TV, τροποποιώντας το περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024