Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕγκαίνια για την ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Εγκαίνια για την ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων και έπειτα από την επιτυχημένη ομαδική έκθεση “Το Λιμάνι” το Aria Concept Store […]

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων και έπειτα από την επιτυχημένη ομαδική έκθεση “Το Λιμάνι” το Aria Concept Store εγκαινίασε την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 την ομαδική έκθεση με τίτλο “3 Σελήνες”, υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Μαρίας Μιγάδη. Η έκθεση είναι υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κας Μαρίας Μιγάδη, που είναι και σύμβουλος τέχνης της Aria Art Buzz. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα της Aria Art Buzz, η οποία ανήκει στον Όμιλο Libra. Κατά τη διάρκειατης βραδιάς οι επισκέπτες συνάντησαν τους ίδιους τους καλλιτέχνες, την Αγλαΐα Περράκη και την Σοφία-Μαρία Ξενάκη και την σχεδιάστρια κοσμήματων Ηρώ Ξενάκη. Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15 Αυγούστου, τρεις επλεγμένοι καλλιτέχνες, οι εικαστικοί Αγλαϊα Περράκη και Σοφία-Μαρία Ξενάκη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ηρώ Ξενάκη, παρουσιάζουν, με τον ιδιαίτερο και δυναμικό τους τρόπο, 17 ζωγραφικά έργα και 14 καλλιτεχνικά κοσμήματα υπό τη θεματική “3 Σελήνες”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024