Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕυρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Το Μουσικοδρόμιο της Αθήνας επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά και γιορτάζει μαζί με τους επιβάτες και τους επισκέπτες την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Αυτή την Κυριακή, 21 Ιουνίου (12:30 – […]

Το Μουσικοδρόμιο της Αθήνας επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά και γιορτάζει μαζί με τους επιβάτες και τους επισκέπτες την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Αυτή την Κυριακή, 21 Ιουνίου (12:30 – 13:30, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Ελεγκτήρια Εισιτηρίων 89-94), το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, προσκαλεί όλους σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, μέσα από πασίγνωστα κλασικά έργα του συμφωνικού και του οπερετικού ρεπερτορίου, τα οποία συμπλέουν αρμονικά με χορευτικές μελωδίες από τη Λατινική Αμερική και αγαπημένα θέματα που “έντυσαν” σημαντικές στιγμές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Από τη γιορτή της μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η εγχώρια δημιουργία, με έργα δύο εμβληματικών μουσικών προσωπικοτήτων, του Νίκου Σκαλκώτα και του Μάνου Χατζιδάκι. Τα μέλη του Κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών είναι:

  • Βαγγέλης Σταθουλόπουλος, φλάουτο
  • Χριστίνα Παντελίδου, όμποε
  • Σπύρος Μουρίκης, κλαρινέτο                              
  • Οδυσσέας Μπάσσιος, φαγκότο
  • Γρηγόρης Ασωνίτης, κόρνο

Η εμφάνιση του κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο αεροδρόμιο, εντάσσεται στο πρόγραμμα “Fly me to the Moon”, μια συνεργασία του ΔΑΑ με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024