Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGrecotel_Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena

Grecotel_Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena

H αναδρομική έκθεση ζωγραφικής “Pop art is here to stay” του Κώστα Σπυρόπουλου διεξάγεται στο Grecotel Pallas Athena στο πλαίσιο της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens. Ο […]

H αναδρομική έκθεση ζωγραφικής “Pop art is here to stay” του Κώστα Σπυρόπουλου διεξάγεται στο Grecotel Pallas Athena στο πλαίσιο της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens. Ο καλλιτέχνης, εξαιρετικός σχεδιαστής, κατορθώνει μέσα από τις παράδοξες ανθρώπινες μορφές του και τα χαρακτηριστικά συμπληρώματα της pop art να αποδώσει εύστοχα το μήνυμα των θεμάτων του. Η ψευδαίσθηση, η αλληγορία και τα σύμβολα δένουν αριστοτεχνικά με την καθοδήγησή του το πραγματικό με το φανταστικό.  Έτσι, οι πίνακές του με τίτλους ανέμελους και με χιούμορ χρησιμοποιούν τη χαρά της διήγησης με την χαρακτηριστική αγάπη στην ενσωμάτωση των διαφημίσεων ως pop-ups, των εμβλημάτων και των αλληγορικών στοιχείων, κάνοντας το θεατή να αναλογίζεται, αν η αλληγορία και η γελοιογραφική διάθεση είναι τελικά μια καταγγελία, μια κριτική στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Το σύνολο εκφράζει αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, ενώ το χαρακτηριστικό χιούμορ δίνει μια ανάλαφρη όψη στα θέματα της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 (08.00 – 22.00 καθημερινά), στον α’ όροφο, με ελέυθερη είσοδο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024