Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ 1st Crete Art Fair φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion

Η 1st Crete Art Fair φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion

Η 1st Crete Art Fair ανοίγει την αυλαία της με έδρα την Κρήτη. Η καλλιτεχνική διοργάνωση της Zervas Art που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion ξεκινά το Σάββατο 19 […]

Η 1st Crete Art Fair ανοίγει την αυλαία της με έδρα την Κρήτη. Η καλλιτεχνική διοργάνωση της Zervas Art που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion ξεκινά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο Σαπουτιέ δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και υποδέχεται καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να επισκεφτούν την Κρήτη ως ένα διεθνές Εικαστικό Κέντρο αλλά και να προσθέσουν στο βιογραφικό τους την συμμετοχή τους στο Crete Art Fair. Το καλλιτεχνικό project Crete Art Fair / International Painting Symposium, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την UNESCO, προσκαλεί πάνω από 120 χώρες συνολικά. Ο θεσμός των Διεθνών Συμποσίων Ζωγραφικής αποτελεί πλέον μια σημαντική καλλιτεχνική πρωτοβουλία που υλοποιείται στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Capsis Hotel Thessaloniki), στην Πάτρα και την Κωνσταντινούπολη. Περίπου 200 πανεπιστήμια Καλών Τεχνών και περισσότεροι από 2.000 ζωγράφοι συνεργάζονται και συμμετέχουν στη μεγάλη εικαστική διοργάνωση η οποία αποτελεί πλέον ένα διεθνές καλλιτεχνικό ρεύμα. Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ζωγραφίζουν καθημερινά από τις 11:00 έως 17:00 στον πεζόδρομο Σαπουτιέ, εμπνευσμένοι από την καταλυτική παρέμβαση του ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος, του μεσογειακού φωτός και της μαγευτικής ανάδειξης των χρωμάτων. Τα έργα τέχνης που θα δημιουργηθούν είναι σε διαστάσεις 140cm x 100cm και θα αποτελέσουν μια σημαντική, θεματική συλλογή, η οποία θα περιοδεύσει σε πολλές χώρες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024