Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Πιερία υποδέχεται Ισραηλινούς τουρίστες

Η Πιερία υποδέχεται Ισραηλινούς τουρίστες

Από το Τελ Αβίβ, όπου συμμετείχε στη διακεκριμένη διεθνή τουριστική έκθεση “International Mediterranean Tourism Market – IMTM 2018”, στις 6-7 Φεβρουαρίου, επέστρεψε η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας με θετικά μηνύματα για την υποδοχή τουριστών όλο το […]

Από το Τελ Αβίβ, όπου συμμετείχε στη διακεκριμένη διεθνή τουριστική έκθεση “International Mediterranean Tourism Market – IMTM 2018”, στις 6-7 Φεβρουαρίου, επέστρεψε η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας με θετικά μηνύματα για την υποδοχή τουριστών όλο το χρόνο από το Ισραήλ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετέχει στην έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ, αξιοποιώντας το άνοιγμα του τουριστικού Ισραηλινού ρεύματος προς τη χώρα μας. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν συνολικά 4 εκατ. ταξίδια ετησίως με μέσο όρο διαμονής στον προορισμό τους από 4 έως και 10 ημέρες. Επιπλέον, πέρυσι καταγράφηκε μία αύξηση τουριστών από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, κατά 15%, γεγονός που εν πολλοίς οφείλεται στην διεθνή τουριστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
Να σημειωθεί ότι οι Ισραηλινοί τουρίστες δεν επικεντρώνονται στον καλοκαιρινό μαζικό τουρισμό αλλά ενδιαφέρονται εξίσου για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όλο το χρόνο, όπως η γαστρονομία, το περιβάλλον, η ιστορία. Αναγνωρίζοντας την ευνοϊκή συγκυρία και το άνοιγμα του τουριστικού ρεύματος μεταξύ Ισραήλ – Ελλάδας, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας. Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησε η πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, η οποία παρουσίασε στο ισραηλινό κοινό την πρόταση της Πιερίας για τουρισμό όλο το χρόνο. Παράλληλα πραγματοποίησε πλήθος επαφών με τουριστικούς πράκτορες, επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού καθώς και ΜΜΕ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024