Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Spyrou Hotels υποστηρίζει την Πρωτοβουλία για Δωρεάν Οδοντιατρική Εξέταση στη Σκόπελο

Η Spyrou Hotels υποστηρίζει την Πρωτοβουλία για Δωρεάν Οδοντιατρική Εξέταση στη Σκόπελο

Η Spyrou Hotels υποστηρίζει ενεργά τη δωρεάν οδοντιατρική εξέταση που προσφέρει σε μαθητές “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. “Πέραν της Εταιρικής Ευθύνης, η υποστήριξη […]

Η Spyrou Hotels υποστηρίζει ενεργά τη δωρεάν οδοντιατρική εξέταση που προσφέρει σε μαθητές “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. “Πέραν της Εταιρικής Ευθύνης, η υποστήριξη τέτοιων σπουδαίων πράξεων αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της εταιρείας μας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia. Και συμπληρώνει: “Ως υποστηρικτές Του Χαμόγελου του Παιδιού, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να βλέπουμε πράξεις και πρωτοβουλίες σαν αυτήν που έχουν άμεσο όφελος και επίδραση στα παιδιά μας”. Η κινητή οδοντιατρική μονάδα του “Χαμόγελου του Παιδιού”, μαζί με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 3 Οκτωβρίου και συνέχισαν έως την 27η Οκτωβρίου, προσφέροντας δωρεάν οδοντιατρική εξέταση σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Βορείων Σποράδων. Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας εξετάστηκαν περίπου 1.000 μαθητές, συλλέχθηκαν στατιστικά στοιχεία για το επίπεδο της στοματικής υγιεινής, δόθηκαν οδηγίες για το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στους γονείς. Οι ομάδες εξέτασαν τους μαθητές στη Χώρα της Σκοπέλου, στο Νέο Κλήμα και στη Γλώσσα από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου. Η Spyrou Hotels για την περίοδο αυτή  προσέφερε διαμονή στο Rigas Hotel στους οδοντιάτρους που επισκέφθηκαν το νησί.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024