Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚλειστό για 4 ώρες παρέμεινε την Κυριακή το αεροδρόμιο της Μυκόνου

Κλειστό για 4 ώρες παρέμεινε την Κυριακή το αεροδρόμιο της Μυκόνου

Κλειστό για περίπου τέσσερις ώρες παρέμεινε την Κυριακή το αεροδρόμιο της Μυκόνου, λόγω προβλημάτων στον ασφαλτοτάπητα του διαδρόμου προσγειώσεων – απογειώσεων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν αποκολλήσεις τμημάτων της ασφάλτου στο σημείο […]

Κλειστό για περίπου τέσσερις ώρες παρέμεινε την Κυριακή το αεροδρόμιο της Μυκόνου, λόγω προβλημάτων στον ασφαλτοτάπητα του διαδρόμου προσγειώσεων – απογειώσεων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν αποκολλήσεις τμημάτων της ασφάλτου στο σημείο εκκίνησης των αεροσκαφών και σε έκταση περίπου 10-15 τετραγωνικών μέτρων. Συνεργεία της ΥΠΑ μαζί με ιδιώτες τεχνικούς κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις φθορές στον κατεστραμμένο ασφαλτοτάπητα του διαδρόμου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οπότε και αποκαταστάθηκε η λειτουργία του αερολιμένα. Στο διάστημα αυτό ματαιώθηκαν δύο από τις έξι συνολικά πτήσεις της Aegean Airlines προς τη Μύκονο, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες από την Αθήνα (5) και τη Θεσσαλονίκη (1). Οι περισσότεροι επιβάτες των δύο πτήσεων που ματαιώθηκαν από την Αθήνα, τελικά μετακινήθηκαν προς τη Μύκονο με τα δρομολόγια που εκτελέστηκαν μετά τις 5 το απόγευμα και αφού η εταιρεία δρομολόγησε μεγαλύτερα αεροσκάφη προς το νησί. Επίσης, η πτήση της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη εκτελέστηκε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας. Πάντως, κάποιοι από τους επιβάτες προτίμησαν να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους στην Αθήνα και μεταφέρθηκαν στη Μύκονο με έκτακτη πτήση της Aegean σήμερα το πρωί. Το διάστημα 1 μ.μ.-5 μ.μ. που παρέμεινε κλειστό το αεροδρόμιο της Μυκόνου, ήταν προγραμματισμένες και άλλες πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό, οι οποίες στην πλειονότητά τους μετακινήθηκαν χρονικά για μετά τις 6 το απόγευμα. Για την ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού η ΥΠΑ έδωσε εντολή στις αερολιμενικές αρχές του αεροδρομίου της Μυκόνου, να παραμείνει ο αερολιμένας ανοιχτός όλη τη νύχτα χθες και να μην κλείσει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024