Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece Championship

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece Championship

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το XTERRA Greece Championship 2015, το Σάββατο 20 Ιουνίου στη Λίμνη Πλαστήρα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το XTERRA Greece Championship 2015, το Σάββατο 20 Ιουνίου στη Λίμνη Πλαστήρα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Ο αγώνας, μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, ήταν μια ακόμα ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από 18 χώρες να δίνουν το παρών στη διοργάνωση.Στον κύριο αγώνα, οι αθλητές έπρεπε να κολυμπήσουν 1.500 μέτρα στη λίμνη, να ποδηλατήσουν 30 χιλιόμετρα με mountain bike, σε μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια και δασικούς δρόμους και να τρέξουν 10 χιλιόμετρα στα παράλια της λίμνης. Παράλληλα, διοργανώθηκε και αγώνας sprint απόστασης στις μισές ακριβώς αποστάσεις, δίνοντας την δυνατότητα σε λιγότερο έμπειρους ή νεοεισερχόμενους αθλητές, να δοκιμάσουν και να ζήσουν την εμπειρία συμμετοχής σε μια αντίστοιχη διοργάνωση. Για ακόμα μια φορά το XTERRA Greece Championship εντυπωσίασε αθλητές και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χάρισε μοναδικές εικόνες, συγκινήσεις και εμπειρίες σε όλους όσους βρέθηκαν στην περιοχή. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την XTERRA Greece, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Το XTERRA αποτελεί το κορυφαίο brand στα multisport events με περισσότερες από 150 διοργανώσεις σε 25 χώρες. Όλες οι διοργανώσεις προσφέρουν χρηματικά έπαθλα $15.000 και την δυνατότητα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Maui της Χαβάης.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024