Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝα ακυρωθεί απόλυση για συνδικαλιστική δράση ζητά ο ΠΑΣΕΝΤ

Να ακυρωθεί απόλυση για συνδικαλιστική δράση ζητά ο ΠΑΣΕΝΤ

Ο ΠΑΣΕΝΤ καταγγέλλει την εταιρεία των Μινωικών Γραμμών “η οποία για άλλη φορά δείχνει το σκληρό εργοδοτικό της προσωπείο, απολύοντας την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Μινωικών Γραμμών”, σημειώνει ο Πανελλήνιος […]

Ο ΠΑΣΕΝΤ καταγγέλλει την εταιρεία των Μινωικών Γραμμών “η οποία για άλλη φορά δείχνει το σκληρό εργοδοτικό της προσωπείο, απολύοντας την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Μινωικών Γραμμών”, σημειώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. “Είναι γνωστή η τακτική της εργοδοσίας των Μινωικών Γραμμών, η οποία κινήθηκε μεθοδευμένα για τη διάλυση του Συλλόγου Υπαλλήλων της επιχείρησης, ώστε να μην υπάρχει συλλογική εκπροσώπηση. Η εργοδοσία των Μινωικών γραμμών όπως φαίνεται, δε αρκείται στη διάλυση του σωματείου μόνο, αλλά κινείται και με εκδικητικά χαρακτηριστικά απολύοντας κάθε εργαζόμενο/η που συνδικαλίζεται. Προχώρησε σε απόλυση συνδικαλιζόμενης εργαζόμενης αν και γνωρίζουν ότι εμπίπτει σε διατάξεις του ν. 1264/82 που δεν επιτρέπεται η απόλυση. Παράνομη και καταχρηστική είναι η απόλυση και το υπουργείο επιβάλλεται να παρέμβει, είναι αδιανόητο να συνεχίζεται η εργοδοτική ασυλία της εταιρείας, η οποία συνεχίζει και περιφρονεί προκλητικά την ελληνική νομοθεσία. Καταγγέλλουμε την εταιρεία των Μινωικών Γραμμών και ζητάμε την ακύρωση της απόλυσης της εργαζόμενης”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024