Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαραπλανητικά τηλεφωνήματα σε μέλη της Ένωσης “Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” στο Ηράκλειο

Παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε μέλη της Ένωσης “Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” στο Ηράκλειο

Η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” ενημερώνει τα μέλη της ότι άνδρας σε άψογα ελληνικά τηλεφωνεί στα μέλη μας με την ιδιότητα τραπεζικού υπαλλήλου (πότε […]

Η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” ενημερώνει τα μέλη της ότι άνδρας σε άψογα ελληνικά τηλεφωνεί στα μέλη μας με την ιδιότητα τραπεζικού υπαλλήλου (πότε της ALPHA, πότε της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και πρόσφατα της ΈΛΛΗΝΙΚΗΣ ) και τους προτρέπει να εισπράξουν εντός της ημέρας χρήματα που τους έχουν εγκριθεί τάχα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα επειδή έχουν ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Για να γίνει πιο πιστευτός τους αναφέρει και παραδείγματα συγκεκριμένων ανθρώπων, που ασχολούνται συνδικαλιστικά με τον κλάδο (όπως μέλη του ΔΣ) και άρα γνωστά προς αυτούς ότι έχουν ήδη αποταμιεύσει τα χρήματα. Η Ένωση ενημερώνει τα μέλη της ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια και να μην ενδώσουν σε περίπτωση που δεχτούν κλήση, ενώ για τα όποια χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να εκμεταλλευτούν, τους ενημερώνει η Ένωση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024