Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσίαση προγράμματος του 50ού Διεθνούς Ιστιοπλοΐκού Αγώνα Άνδρου Ι.Β. Γουλανδρής

Παρουσίαση προγράμματος του 50ού Διεθνούς Ιστιοπλοΐκού Αγώνα Άνδρου Ι.Β. Γουλανδρής

Σε εορταστικό κλίμα και παρουσία λαμπερών καλεσμένων κηρύχθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου η έναρξη της αγωνιστικής κι εορταστικής περιόδου του 50ου Διεθνούς Ιστιοπλοΐκού Αγώνα Άνδρου, Ιωάννης Β. Γουλανδρής. […]

Σε εορταστικό κλίμα και παρουσία λαμπερών καλεσμένων κηρύχθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου η έναρξη της αγωνιστικής κι εορταστικής περιόδου του 50ου Διεθνούς Ιστιοπλοΐκού Αγώνα Άνδρου, Ιωάννης Β. Γουλανδρής. Ο Αγώνας που ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Β. Γουλανδρή κι έγινε θεσμός, γιορτάζει φέτος τη χρυσή του επέτειο, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά διεξάγεται με την Ιστιοπλοΐκή Εβδομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Ο αγώνας, στον οποίο έχει δοθεί τιμητικά το όνομα του Ιωάννη Β. Γουλανδρή, φέτος θα διεξαχθεί 2- 5 Ιουνίου και θα δώσει τη σκυτάλη στην εβδομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Ιουνίου 2017. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων, Κωσταντίνος, ο οποίος είναι χρυσός ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα και μεταξύ άλλων έλαβε μέρος στον πρώτο αγώνα της Άνδρου, το 1967, όπου και αναδείχθηκε νικητής. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα λήγουν την 31η Μαΐου και την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Skippers Meeting. Στις 2 Ιουνίου τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τη Βουλιαγμένη με προορισμό το λιμάνι της Άνδρου. Το Σάββατοκύριακο στην Άνδρο θα είναι άκρως εορταστικό με εκδηλώσεις παραδοσιακού χαρακτήρα να λαμβάνουν χώρα στο νησί καθώς και συναυλία που θα διεξαχθεί για φιλαθρωπικό σκοπό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024