Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠρωτότυπη καμπάνια για τον Δήμο Άνδρου

Πρωτότυπη καμπάνια για τον Δήμο Άνδρου

Με ευοίωνες προοπτικές ξεκίνησε η νέα δυναμική καμπάνια του Δήμου Άνδρου στους σταθμούς του Μετρό και τα αστικά λεωφορεία της Αττικής. Προηγήθηκε ένα εξαιρετικό τριήμερο του Αγίου με Πνεύματος με […]

Με ευοίωνες προοπτικές ξεκίνησε η νέα δυναμική καμπάνια του Δήμου Άνδρου στους σταθμούς του Μετρό και τα αστικά λεωφορεία της Αττικής. Προηγήθηκε ένα εξαιρετικό τριήμερο του Αγίου με Πνεύματος με επιδόσεις που ξεπέρασαν σε ορισμένα επίπεδα ακόμη και το 2019! Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμεναρχείου Άνδρου, η κίνηση του τριημέρου “άγγιξε” τα επίπεδα του 2019, ενώ προκαλεί εντύπωση πως τα οχήματα αυξήθηκαν κατά 7,79% σε σχέση με το τριήμερο της προπέρσινης τουριστικής σεζόν-ρεκόρ. Aπό την Τρίτη 22 Ιουνίου και για έναν μήνα η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση στους της Αθήνας και πολλών προαστίων (στις “πλάτες” λεωφορείων). Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται δύο νευραλγικές ζώνες της Αττικής που περιλαμβάνουν περιοχές του κέντρου όπως Σύνταγμα, Ακαδημία και Πολύγωνο και που εκτείνονται μέχρι τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό και τον Πειραιά. Παράλληλα, θα “τρέχει” καμπάνια για 14 ημέρες στους σταθμούς του Μετρό Αττικής. Με πρωτότυπα συνθήματα όπως “Μικρά ταξιδιωτικά μυστικά, μια μεγάλη αγκαλιά” και “Αφήστε τα όλα πίσω, γιατί θα τα έχετε όλα μπροστά σας”, το πρόγραμμα προβολής αναφέρεται μεταξύ άλλων στη διάκριση της Άνδρου ως το καλύτερο μυστικό νησί της Ευρώπης από τους Sunday Times και  στην ανάδειξη της από τους New York Times ως ένα από τα 52 αυθεντικά μέρη του πλανήτη που θα ερωτευτεί ο ταξιδιώτης το 2021.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024