Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο 8o Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας τιμά τον Παντελή Βούλγαρη

Το 8o Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας τιμά τον Παντελή Βούλγαρη

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Παντελή Βούλγαρη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των προφεστιβαλικών […]

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Παντελή Βούλγαρη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας (20-28 Φεβρουαρίου 2016) με παρουσία του Παντελή Βούλγαρη. Στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης θα λάβει χώρα συζήτηση με τον Παντελή Βούλγαρη με παράλληλη προβολή αποσπασμάτων των ταινιών που έχει γυρίσει ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κριτικός Κινηματογράφου κ. Νίκος Αρτινός, ενώ στην έναρξη της, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας θα παρουσιάσουν γνωστές μελωδίες, που έχουν ακουστεί στις ταινίες του Παντελή Βούλγαρη. Τον σκηνοθέτη είχε τιμήσει με ειδικό αφιέρωμα το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας, αλλά προσωπικό του πρόβλημα έγινε αιτία να αναβληθεί το προγραμματισμένο του ταξίδι στην πόλη. Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ artfools θα απονείμει στον μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη ειδικό βραβείο για την προσφορά του στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο, σύνθεση και κατασκευή της εικαστικού κας Ντόλλυ Γεωργαντζά, εμπνευσμένο από την ταινία του σκηνοθέτη “Νύφες”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024