Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Κορίτσι της Singapore Airlines στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussauds

Το Κορίτσι της Singapore Airlines στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussauds

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussauds στη Σιγκαπούρη και η Singapore Airlines ανακοίνωσαν τη δημιουργία κέρινου ομοιώματος που απεικονίζει το Κορίτσι της Singapore Airlines, ένα από τα πιο γνωστά […]

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Madame Tussauds στη Σιγκαπούρη και η Singapore Airlines ανακοίνωσαν τη δημιουργία κέρινου ομοιώματος που απεικονίζει το Κορίτσι της Singapore Airlines, ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα της Σιγκαπούρης. Το ομοίωμα βασίζεται στη Nur Surya Binte Mohamed Ambiah, αεροσυνοδού της Singapore Airlines (SIA) που εργάστηκε στην εταιρία από το 2007 έως το 2011 -όπου αποχώρησε για να κάνει οικογένεια- και στη συνέχεια επανήλθε το 2012. Το Κορίτσι της Singapore Airlines είναι αναγνωρίσιμο διεθνώς, καθώς θεωρείται η επιτομή της κομψότητας και φιλοξενίας και αντιπροσωπεύει μια ηγέτιδα ασιατική μάρκα. Πρόκειται για το δεύτερο κέρινο ομοίωμα που δημιουργεί το Μουσείο της Madame Tussauds για το Κορίτσι της Singapore Airlines, με το πρώτο να έχει κατασκευαστεί το 1993 και να απεικονίζει την Lim Suet Kwee και σημερινή Assistant Manager σε θέματα ιπτάμενου προσωπικού. Η Lim συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία casting και επιλογής της αεροσυνοδού στην οποία θα βασιζόταν το νέο ομοίωμα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024