Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Palms Drinks & Bites υποδέχεται το Nixon στο Poseidonion Grand Hotel

Το Palms Drinks & Bites υποδέχεται το Nixon στο Poseidonion Grand Hotel

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το Palms Drinks & Bites και το Poseidonion Grand Hotel υποδέχονται στο νησί των Σπετσών τις γεύσεις του Nixon. To αγαπημένο στέκι της Αθήνας έπειτα […]

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το Palms Drinks & Bites και το Poseidonion Grand Hotel υποδέχονται στο νησί των Σπετσών τις γεύσεις του Nixon. To αγαπημένο στέκι της Αθήνας έπειτα από την περιπλάνησή του στα νησιά του Αιγαίου φέτος “ρίχνει άγκυρα” για λίγες μόνο ημέρες στον Αργοσαρωνικό, συστήνοντας τις γεύσεις του στο κοινό των Σπετσών μέσα από το Palms. Στο Palms του Ποσειδωνίου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κοκτέιλ συνοδεία των γεύσεων που θα ετοιμάζει η ομάδα του Nixon από την 1η μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εκτός της ημέρας του εορτασμού της Αρμάτας. Κλασικές γεύσεις, αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα, συνδυάζονται μοναδικά με τα δυνατά κοκτέιλ και τα premium ποτά δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στα καλοκαιρινά βράδια. Η αγάπη για τη φιλοξενία και το πάθος για τη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας αποτελούν τον κοινό τόπο του Poseidonion Grand Hotel και του Nixon που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Palms, με στόχο την παράταση της καλοκαιρινής εμπειρίας μέσα από ένα ταξίδι στις γεύσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024