Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Street View στο ηφαίστειο Marum στο νησί Ambrym του συμπλέγματος Vanuatu

Το Street View στο ηφαίστειο Marum στο νησί Ambrym του συμπλέγματος Vanuatu

Η Google ανακοινώνει τη δυνατότητα να περιηγηθεί κανείς μέσω Google Steet View στο ηφαίστειο Marum, μια από τις μεγαλύτερες λίμνες λάβας στο κόσμο στο νησί Ambrym του συμπλέγματος Vanuatu. Πρόκειται […]

Η Google ανακοινώνει τη δυνατότητα να περιηγηθεί κανείς μέσω Google Steet View στο ηφαίστειο Marum, μια από τις μεγαλύτερες λίμνες λάβας στο κόσμο στο νησί Ambrym του συμπλέγματος Vanuatu. Πρόκειται για ένα αρχιπέλαγος 80 μικροσκοπικών νησιών – γεμάτα πλούσια βλάστηση, ζούγκλες, παρθένες παραλίες με μαύρη άμμο και εννέα ηφαίστεια. Για να καταγραφούν οι λήψεις αυτού του θαύματος της φύσης, η Google συνεργάστηκε με τους Geoff Mackley και Chris Horsly, που είναι εξειδικευμένοι εξερευνητές. “Καταδύθηκαν” 400 μέτρα στον κρατήρα Marum με τον Street View Trekker και συνέλεξαν φωτογραφίες 360 μοιρών από το ηφαίστειο, την λίμνη λάβας αλλά και του γενικότερου τοπίου. Με το Street View ο χρήστης μπορεί να περιπλανηθεί στους δρόμους 81 χωρών και να επισκεφθεί ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, όπως το Εθνικό Πάρκο Samburu στην Κένυα, το Grand Canyon, ή τα Great Walks στην Νέα Ζηλανδία. Σήμερα, για πρώτη φορά, το Street View πηγαίνει κάτω από την επιφάνεια της γης, κυριολεκτικά στην “καρδιά της”, απολαμβάνοντας την εξερεύνηση του κρατήρα Marum και του χωριού Endu του Vanuatu στο Ambrym.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024