Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΖήσε σαν Κρητικός στο Creta Maris Beach Resort

Ζήσε σαν Κρητικός στο Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort, έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την ανάδειξη του Κρητικού τρόπου ζωής, του πολιτισμού και των παραδόσεων της χώρας μας, διοργάνωσε τον Αύγουστο δύο ξεχωριστές […]

Το Creta Maris Beach Resort, έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την ανάδειξη του Κρητικού τρόπου ζωής, του πολιτισμού και των παραδόσεων της χώρας μας, διοργάνωσε τον Αύγουστο δύο ξεχωριστές δράσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν την εμπειρία της αυθεντικής Κρήτης. Με την πρώτη δράση, επισκέπτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, γνώρισαν και γεύτηκαν από πρώτο χέρι τη γαστρονομική κουλτούρα του νησιού, παρασκευάζοντας ένα από τα πιο ωραία και πιο νόστιμα Κρητικά γλυκά, τα Σουτζούκια, συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό μάθημα ζαχαροπλαστικής υπό την καθοδήγηση της κας Θεανώς Μεταξά, συζύγου του ιδρυτή του ομίλου Μεταξά, κ. Νικόλαου Μεταξά. Επίσης, με οδηγό την Μαρίτσα, το γαϊδουράκι του ξενοδοχείου, επισκέπτες και εργαζόμενοι του Creta Maris Beach Resort, συμμετείχαν στην αναβίωση ενός εκ των παλαιότερων Κρητικών εθίμων, τον οψιγιά (παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής της σταφίδας), έθιμο, το οποίο τα τελευταία χρόνια τείνει να εκλείψει. Οι δράσεις αυτές του Creta Maris Beach Resort, έγιναν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και του προτύπου “We do local”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024