Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAegean Glory – νέες δόξες στην ημερήσια κρουαζιέρα

Aegean Glory – νέες δόξες στην ημερήσια κρουαζιέρα

Το κρουαζιερόπλοιο AEGEAN GLORY ξεκινά πλήρως ανακαινισμένο τις μονοήμερες κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό

Η PLEASURE CRUISES σας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι το κρουαζιερόπλοιο “AEGEAN GLORY” ξεκινά πλήρως ανακαινισμένο τις μονοήμερες κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό , σε Πόρο – Ύδρα – Αίγινα, με πολλές νέες υπηρεσίες προς τους επιβάτες.

Το “AEGEAN GLORY” λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου.

Επιπλέον, ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γλυκά κ.α.

Για πρώτη φορά στη μονοήμερη κρουαζιέρα με ακριβότερο εισιτήριο και για περιορισμένο αριθμό επιβατών, θα υπάρχει VIP-EXECUTIVE class service.

Aegean Glory lounges

Μεταξύ των ανέσεων που θα προσφέρει η θέση αυτή είναι  ελεύθερα ποτά, ειδικός χώρος στο κατάστρωμα, ειδική ταξιδιωτική τσάντα του “AEGEAN GLORY” με διάφορα δώρα έκπληξη, πολύγλωσση Ηostess στη διάθεσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια τις κρουαζιέρας, ειδικό μπουφέ πολυτελείας με λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες, κρυστάλλινα ποτήρια κ.α. (δηλαδή ότι περιμένει ένας First Class passenger).

Ορισμένες ώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα παρέχουμε μαθήματα ελληνικών χορών γι’ αυτούς που επιθυμούν να μάθουν τους χορούς μας και υπηρεσίες τις οποίες θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Εκτός από τις μονοήμερες κρουαζιέρες, το “AEGEAN GLORY” είναι διαθέσιμο, κατόπιν αιτήματος, για ειδικές εκδηλώσεις όπως γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, δειγματοληψία προϊόντων, ή απλά για ένα πάρτι στη θάλασσα.

Μεγάλη προσφορά της PleasureCruises 5.000 (5 χιλιάδων) εισιτηρίων με τιμή ΜΟΝΟ € 24,90 το άτομο για την μονοήμερη κρουαζιέρα με το ανανεωμένο AEGEAN GLORY, Πόρος – Ύδρα – Αίγινα, που αρχίζει τα δρομολόγια στις 8 Μαΐου 2012.

Η προσφορά μας αυτή,όπως δήλωσε ο Κος Λευτέρης Τσάφος, ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, για να στείλουν τους πελάτες τους να γνωρίσουν και να συγκρίνουν το προϊόν μας.

Τα εισιτήρια της σειράς «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ» θα προπωλούνται από τις 25 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου 2012 και θα ισχύουν για όλη την σεζόν του 2012. Κάθε γραφείο ταξιδίων θα λαμβάνει τη νέα σειρά εισιτηρίων ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ σε ηλεκτρονική μορφή (e-ticket).  

Pleasure Cruises Coupon

Για τους όρους της προσφοράς, επισκεφθείτε μας στο www.pleasurecruises.gr/offer

Φιλοδοξία μας είναι  να δώσουμε ξανά στη μονοήμερη κρουαζιέρα την παλιά της αίγλη, ώστε να έχετε μόνο ευχαριστημένους πελάτες …!

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-4524849 & 210 – 4524870

email : info@pleasurecruises.gr

web:   www.pleasurecruises.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024