Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΟ τοπικός σας συνεργάτης στην Τουρκία

Ο τοπικός σας συνεργάτης στην Τουρκία

Κωνσταντινούπολη, Καππαδοκία, Έφεσος, Αντάλια, Κουσάντασι, Μπόντρουμ

Πασίγνωστοι, αγαπημένοι, ενδιαφέροντες, διαδεδομένοι, προορισμοί. Ποιος δεν επιθυμεί να επισκεφθεί έστω και μια πόλη από αυτές.

Το DemCo με παρουσία στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας για πάνω από 20 χρόνια είναι η σωστή επιλογή.

Η εταιρεία DemCo δημιουργική, σύγχρονη, και με επαγγελματισμό είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία συνέδρια, συναντήσεις και σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ταξίδια κινήτρων κοινωνικές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα.
Εικόνες από Τουρκία
Έχοντας επενδύσει στον Εξερχόμενο τουρισμό από την Τουρκία προς την Ελλάδα και έχοντας δουλέψει πολύ με τους Έλληνες έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε ισχυρές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά έχουμε κερδίσει και το πλεονέκτημα να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας, καλύπτοντας πιο εύκολα όλες τις απαιτήσεις σας.

Μεθοδικότητα, αξιοπιστία, οργάνωση, ειλικρίνεια, συνεργασία είναι ίσως οι πιο σημαντικές πτυχές των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Μοναδικό μας μέλημα είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας γι’ αυτό και η κάθε προσέγγιση είναι μοναδική.
Εικόνες από Τουρκία
Ο τοπικός σας συνεργάτης στην Τουρκία
είναι εδώ για εσάς ή τα γκρουπ σας με προσιτές τιμές και λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.
Η εμπειρία μας στο χώρο, η γνώση του αντικειμένου και η αγάπη μας γι’ αυτό, είναι εγγύηση επιτυχίας.

Εμπνευσμένα προγράμματα αξέχαστες εμπειρίες. Η ζωή στην Τουρκία είναι ένα ζωηρό μωσαϊκό με έντονες τις αντιθέσεις Ανατολικής και Δυτικής Τουρκίας, σύγχρονης και αρχαίας.
Εικόνα από Τουρκία
Τεράστια κληρονομιά σε πολιτισμό και παραδόσεις εξωτική και οικεία, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλή και αγαπητό προορισμό για επαγγελματικούς ή παραθεριστικούς λόγους.

Το γραφείο DemCo και οι εργαζόμενοι σ’ αυτό παρέχουν υπηρεσίες όπως :
Εξερχόμενο Τουρισμό (ομαδικά ή ατομικά ταξίδια) – Ταξίδια κινήτρων – Κρατήσεις ξενοδοχείων & συνεδριακών χώρων – Δραστηριότητες & εκδρομές – Υπηρεσίες Φιλοξενίας – Θεματικές εκδηλώσεις – εγγραφές σε συνέδρια – επιλογή τόπου και αξιολόγηση – λανσάρισμα προϊόντων

Θα μας βρείτε :
DemCo Travel Organizations

Baharat Organisations Tourism

Address :
Sinoplu Sehit Cemal Sok.
Iyigum Apartmani 16 – 1/1
Tesvikiye, Istanbul
www.dem-co.com

Tel : +90 212 240 2871
Fax: +90 212 240 4063

e-mail : destek@dem-co.com
            info@dem-co.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024