Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα διάκριση πράσινης επιχειρηματικής πρωτοβουλίας για την Aldemar
Βραβείο καλύτερης "πράσινης" επιχειρηματικής πρωτοβουλίας

Νέα διάκριση πράσινης επιχειρηματικής πρωτοβουλίας για την Aldemar

Με τη σημαντικότερη διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), το βραβείο καλύτερης “πράσινης” επιχειρηματικής πρωτοβουλίας «THALES Green Award for Excellence 2009», τιμήθηκε πρόσφατα ο Όμιλος Aldemar. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ξεχωριστή […]

Με τη σημαντικότερη διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), το βραβείο καλύτερης “πράσινης” επιχειρηματικής<...> πρωτοβουλίας «THALES Green Award for Excellence 2009», τιμήθηκε πρόσφατα ο Όμιλος Aldemar. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ξεχωριστή τελετή, στις 7 Μαΐου 2009, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης (CEO & CSR Money Conference 2009), που διοργανώθηκε από τη Money Conference και την EuroCharity.

Το σημαντικό κοινωνικά υπεύθυνο έργο της Aldemar, στον τομέα της πράσινης επιχειρηματικότητας και τουριστικής ανάπτυξης, αναγνώρισαν με την ψήφο τους επιχειρηματικά στελέχη εμπλεκόμενα στις δραστηριότητες της ΕΚΕ καθώς και τα μέλη ειδικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από διακεκριμένους επιστήμονες και πολιτικούς, ανεβάζοντάς την για ακόμη μία φορά στο υψηλότερο βάθρο των διακρίσεων. Επιπλέον, την πρωτοπορία της Aldemar στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τεκμηρίωσε εξειδικευμένη έρευνα της ALCO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Money Conference, τ’ αποτελέσματα της οποίας συνέβαλαν στην ανάδειξη του νικητή.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου Aldemar δήλωσε: “Με το βραβευμένο πρόγραμμα Mare Verde, ο όμιλός μας φιλοδοξεί να είναι ανάμεσα στους ηγέτες μιας επόμενης πράσινης μέρας, που για τον ελληνικό τουρισμό ειδικότερα είναι μονόδρομος. Οφείλουμε να συγχαρούμε τους υπόλοιπους βραβευθέντες και μαζί τους να συνεχίσουμε μια πορεία που ακόμη φαντάζει αρκετά μοναχική, αφού δεν στηρίζεται από τις ανάλογες, γενναίες αλλά και αυτονόητες πολιτικές αποφάσεις, και να παρασύρουμε και άλλους στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης. Είναι χρέος και τιμή συνάμα να είμαστε μέρος της Elite των κοινωνικά ευαισθητοποιημένων και δραστήριων”.

Η νέα αυτή διάκριση για την Αldemar Hotels & Spa στην κατηγορία της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης από τη Money Conference και τη EuroCharity, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά βράβευσή της σε διάστημα μόλις 7 μηνών. Τον περασμένο Οκτώβριο στο Proprad της Σλοβακίας διακρίθηκε ως η καλύτερη πράσινη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ευρώπης (Europe’s Leading Green Hotel Chain) από το Διεθνή Τουριστικό Οργανισμό World Travel Awards, ενώ πρόσφατα, το Μάρτιο του 2009, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), απένειμε στον Όμιλο Aldemar το 3ο βραβείο Ελληνικών Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2006-2008.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024