Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ελληνικό ξενοδοχείο μέλος της Starwood

Νέο ελληνικό ξενοδοχείο μέλος της Starwood

Νέο ξενοδοχείο από την Ελλάδα, εκτός από το “Μεγάλη Βρετανία”, έγινε μέλος στην Starwood Hotels & Resorts, η οποία μέσω της Sheraton, Westin, Luxury Collection, Four Points, W Hotels και […]

Νέο ξενοδοχείο από την Ελλάδα, εκτός από το "Μεγάλη Βρετανία", έγινε μέλος στην Starwood Hotels & Resorts, η οποία μέσω της Sheraton, Westin, Luxury Collection, Four Points, W Hotels και Ceasars είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου στον κόσμο, με περισσότερα από 700 ξενοδοχεία σε 72 χώρες και 185.000 υπαλλήλους.
Συγκεκριμένα, η Starwood<.> Hotels & Resorts ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη της ξενοδοχειακής μονάδας Santa Marina<.> στη Μύκονο στην ομάδα ξενοδοχείων της "Luxury Collection".
Από την πλευρά της Starwood, ο αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, κ. Michael Mueller ανέφερε ότι, το νέο μέλος και πρώτο στα ελληνικά νησιά, δυναμώνει το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας με την αίγλη που προσφέρει. Η Starwood, σύμφωνα με τον κ. Mueller, έψαχνε αρκετό καιρό για ένα ξενοδοχείο στα ελληνικά νησιά. Η εταιρία ενδιαφέρεται να εντάξει κι άλλα ελληνικά ξενοδοχεία στον κατάλογο των μελών της κυρίως από τα νησιά και από τα περίχωρα της Αθήνας. Σε δεύτερη φάση τους ενδιαφέρει και όλη η Ελλάδα.
Ο κ. Ηλίας Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης του Santa Marina την τελευταία δεκαετία ανέφερε ότι η ένταξη του ξενοδοχείου του στην Starwood είναι μια ευκαιρία για αναβάθμιση όχι μόνο του ξενοδοχείου αλλά και όλου του νησιού.
Η "Luxury Collection" όπου εντάσσεται το Santa Marina είναι μια συλλογή από ξενοδοχεία που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε υψηλών απαιτήσεων πελατεία. Πολλά από τα ξενοδοχεία αυτά έχουν ιστορία αιώνων και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως τα καλύτερα του κόσμου. Συμπεριλαμβάνει 58 ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο, 34 εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη.
Το Santa Marina διαθέτει 90 δωμάτια, εκ των οποίων 23 σουίτες και 3 βίλες με ιδιωτική πισίνα. Διαθέτει επίσης, 2 εστιατόρια, 2 μπαρ, 2 γήπεδα τένις, Health Club, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις, σάουνα, τζακούζι, μασάζ, σαλόνι ομορφιάς και συνεδριακούς χώρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024