Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλική ανακαίνιση δωματίων και νέα γενική διεύθυνση στο Radisson Blu Park
Ξενοδοχεία

Ολική ανακαίνιση δωματίων και νέα γενική διεύθυνση στο Radisson Blu Park

Το ύψος της επένδυσης, που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, υπολογίζεται σε πάνω από 2 εκατ. ευρώ και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων & εκδηλώσεων σε urban nature design.

Καθήκοντα γενικού διευθυντή ανέλαβε ο κ. Νίκος Ε. Νικολαΐδης από αρχές Ιουνίου στο 5στερο Radisson Blu Park Hotel, το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που ανήκει στην “ομπρέλα” του διεθνούς ομίλου Radisson Hotel Group.

Ο κ. Νικολαΐδης δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών.

Standard Room.

Τα νέα δωμάτια χαρακτηρίζονται από αισθητική σε contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα και στρώματα, όπως και όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις. Τα μπάνια επενδύονται από λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής με διαχρονικά υλικά και υφές.

Το ύψος της επένδυσης, που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, υπολογίζεται σε πάνω από 2 εκατ. ευρώ και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων & εκδηλώσεων σε urban nature design.

Η συνολική εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στο St’Astra rooftop restaurant bar, με 360ο θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Στον 9ο όροφο λειτουργεί πανοραμική πισίνα με θέα το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας. Η ευτυχής συγκυρία ταυτίζεται με την ανανέωση της ευρύτερης περιοχής και ειδικά του μεγαλύτερου πάρκου του Πεδίου Άρεως, το οποίο πέρασε σε νέα εποχή με την αξιοποίηση του Άλσους Οικονομίδη, αλλά και την γενικότερη αναβάθμιση του και το άνοιγμά του στους πολίτες.

Ο κ. Νικόλαος Ε. Νικολαΐδης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1995 στην αλυσίδα Radisson Edwardian στο Λονδίνο. Στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος στην αλυσίδα IHG (Holiday Inn & Crowne Plaza) στην Αθήνα, ενώ εργάστηκε με επιτυχία ως γενικός διευθυντής σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (BSc.) στην Αθήνα και έχει πραγματοποιήσει Μάστερ (MSc.) στη Διοίκηση Τουρισμού στην Αγγλία. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα στα ξενοδοχεία, από το 2005-2018 ανέπτυξε και διδακτική δραστηριότητα ως συνεργάτης και σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τουριστικά και επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος της ΕΑΣΕ.

Στη φωτογραφία, Junior Suite στο Radisson Blu Park.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024