Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Kallichoron Art Boutique Hotel, 'Best Boutique Hotel” στα Greek Travel Awards 2019
Ξενοδοχεία

Το Kallichoron Art Boutique Hotel, 'Best Boutique Hotel” στα Greek Travel Awards 2019

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Hotel στα Greek Travel Awards 2019 για τις μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει στους ταξιδιώτες.


H ομάδα του Kallichoron με το βραβείο.

Σε μία λαμπερή βραδιά στη φημισμένη αίθουσα “Blue Hall”, τα Greek Travel Awards επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στη σκανδιναβική αγορά. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Την παρουσίαση έκανε η κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ενώ έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο τόσο της Ελλάδας όσο και της Σκανδιναβίας.

“Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Προορισμών στη σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα βραβείο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας και ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και Tour Operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της χώρας”, είπε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της εταιρείας North Events, διοργανώτριας των Greek Travel Awards 2019.


Από αριστερά, η κα Μαρία Μαυρουδή, συνιδρύτρια του Kallichoron Art Boutique Hotel, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων  σύμβουλος της North Events και η κα Καρολίνα Αλκαλάι, συνιδρύτρια του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Η κα Μαρία Μαυρουδή, γενική διευθύντρια του Kallichoron Art Boutique Hotel, δήλωσε: “Το Kallichoron ενσαρκώνει τα όνειρά μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία τα καλοκαίρια με τον παππού και την γιαγιά στο νησί. Η διάκρισή μας στα Greek Travel Awards αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση του υψηλού επίπεδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Δε σταματάμε όμως εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει παράλληλα περισσότερη δουλειά με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε στους επισκέπτες της Αστυπάλαιας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε”.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, των Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024