Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Neptune Luxury Resort ενώνει τις δυνάμεις του με την Kayak
Ξενοδοχεία

Το Neptune Luxury Resort ενώνει τις δυνάμεις του με την Kayak

Με αυτή τη νέα συνεργασία, το Neptune προσθέτει ακόμη μια ευχάριστη νότα γεύσης στην εμπειρία διακοπών των επισκεπτών του.

Το Neptune Luxury Resort στην Κω εμπλουτίζει την εμπειρία διαμονής που παρέχει, προσθέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς. Από τη φετινή σεζόν, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα στη νέα gelateria του Neptune, να απολαύσουν τα παγωτά της Kayak, καθώς επίσης να φτιάξουν τη δικιά τους γευστική εμπειρία με το frozen yoghurt της Chillbox.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, το Neptune προσθέτει ακόμη μια ευχάριστη νότα γεύσης στην εμπειρία διακοπών των επισκεπτών του. Η νέα gelateria είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία του πολυτελούς θερέτρου να προσφέρει εμπλουτισμένες εμπειρίες διακοπών με υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου. Η επιλογή των προϊόντων της Kayak και της Chillbox δημιουργεί την πιο γλυκιά εμπειρία διαμονής στην Κω για τους φίλους του παγωτού και όχι μόνο.

Ο Κώστας Ζαρίκος, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που δύο αναγνωρίσιμα brands, το Neptune Luxury Resort και η Kayak, συνεργάζονται και κάνουν γνωστά ελληνικά προϊόντα και γεύσεις. Μας ενδιαφέρει να αναδεικνύουμε ελληνικά προϊόντα και για αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που δημιουργήσαμε αυτή τη νέα προσθήκη στο θέρετρό μας».

Επιπρόσθετα η κα. Στεφανίδου, Marketing Director της Kayak ανάφερε: «Είμαστε περήφανοι για την πρωτοποριακή συνεργασία μας με το Neptune Luxury Resort, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κω, που συμβάλει στην προβολή και προώθηση Επώνυμων Ελληνικών Προϊόντων  σε ανθρώπους από το εξωτερικό, αλλά και στην αναβάθμιση της απόλαυσης μιας πραγματικά αμιγώς ελληνικής ποιοτικής εμπειρίας».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023