Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΔιαλέξεις του Νίκου Σκουλά σε πανεπιστήμια εξωτερικού και εσωτερικού

Διαλέξεις του Νίκου Σκουλά σε πανεπιστήμια εξωτερικού και εσωτερικού

Στο πλαίσιο του προγράμματος διεύρυνσης των συνεργασιών με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος διαλέξεων που κλήθηκε να δώσει ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού […]

Στο πλαίσιο του προγράμματος διεύρυνσης των συνεργασιών με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος διαλέξεων που κλήθηκε να δώσει ο Πρόεδρος του Διεθνούς Εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ<...>Trinity, κ. Νίκος Σκουλάς, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Τιφλίδας της Γεωργίας και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Με τη συμμετοχή του στην ομάδα εκτέλεσης του Προγράμματος βοήθειας Hellenic Aid του Υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Σκουλάς έδωσε δύο διαλέξεις για την «Επιχειρηματικότητα» στο Τμήμα Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας, ενώ στη νεοϊδρυθείσα Σχολή Τουριστικού Μάνατζμεντ έδωσε διάλεξη για την τουριστική ανάπτυξη της Γεωργίας.

Κατά την παραμονή του στην Τιφλίδα, ο κ. Σκουλάς είχε συνεργασία με τον Πρέσβη της Ελλάδος, κ. Ελευθέριο Αγγελόπουλο, που προωθεί ενεργά το πρόγραμμα βοήθειας, καθώς και με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου. Αποφασίστηκε η έναρξη συνεργασίας μεταξύ των δύο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στο πλαίσιο ανταλλαγών φοιτητών και καθηγητών, αλλά και της παροχής βοήθειας εκ μέρους του Trinity για τη διάρθρωση και οργάνωση του προγράμματος τουριστικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας, αντιπροσωπεία του οποίου θα επισκεφθεί το Trinity στα τέλη Μαΐου.

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με δύο διαλέξεις στο μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Επικοινωνιακές Εφαρμογές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων», σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του τμήματος γνωστό καθηγητή, κ. Γιώργο Πιπερόπουλο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024