Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI Travel απέκτησε την ταξιδιωτική εταιρεία για σπουδαστές, EAC
Η EAC παρέχει προγράμματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας για σπουδαστές

Η TUI Travel απέκτησε την ταξιδιωτική εταιρεία για σπουδαστές, EAC

Η ταξιδιωτική εταιρεία διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας EAC θα γίνει τμήμα του Activity Sector της TUI – τμήμα σπουδαστών. Ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1992, η EAC παρέχει προγράμματα εκμάθησης […]

Η ταξιδιωτική εταιρεία διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας EAC θα γίνει τμήμα του Activity Sector της TUI – τμήμα σπουδαστών. Ξεκινώντας<...> τις δραστηριότητές της από το 1992, η EAC παρέχει προγράμματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας για σπουδαστές σε 35 θερινά σχολεία, εκτός από τα καθ`όλη τη διάρκεια του χρόνου κέντρα στο Hastings και το Εδιμβούργο τόσο για τους σπουδαστές και για τους ενηλίκους. Επίσης λειτουργεί κατασκηλώσεις δραστηριοτήτων την περίοδο του Πάσχα και των καλοκαιρινών διακοπών, οι οποίες παρέχουν λύσεις φροντίδας των παιδιών.

Ο διευθυντής της EAc, Andrew Fisher δήλωσε: “Είναι μία πραγματικά συναρπαστική περίδοος για την EAC, καθώς προχωρούμε στο επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής μας. Είμασταν πάντα υπερήφανοι για τις ισχυρές μας σχέσεις με τους πελάτες μας, την γκάμα των μαθημάτων και τα προϊόντα προσαρμοσμένα στομ κάθε πελάτη. Όμως, συνδυάζοντας όλα αυτά με την ασφάλεια και τη δύναμη μιας μητρικής εταιρείας όπως η TUI Travel PLC, θα εξασφαλίσει ότι είμαστε καλά τοποθετημένοι στην αγορά, ώστε να μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας για να ικανοποιήσουμε τις τρέχουσες ανάγκες των πελατών μας. Εκτός από την παρούσα επιχειρηματική δράση στις υπάρχουσες αγορές μας, παρατηρούμε ιδιαίτερη αύξηση από τις καινούργιες αγορές, ειδικά τη Ρωσία και την Ασία. Συνεπώς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τα πλάνα επέκτασής μας σε κίνηση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024