Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚαλή πρεμιέρα για το 1ο Exporama Show 2006
160 εκθέτες και 2.000 επισκέπτες

Καλή πρεμιέρα για το 1ο Exporama Show 2006

Καλή πλατφόρμα ενημέρωσης και πραγματοποίησης επαγγελματικών επαφών μεταξύ προμηθευτών του εκθεσιακού και συνεδριακού κλάδου από τη μία και στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών, στην ευθύνη των οποίων ανήκει η διαχείριση εκδηλώσεων, από την άλλη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 1ο Exporama Show 2006

Καλή πλατφόρμα ενημέρωσης και πραγματοποίησης επαγγελματικών επαφών μεταξύ προμηθευτών του εκθεσιακού και συνεδριακού κλάδου από τη μία και στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών, στην ευθύνη των οποίων ανήκει η διαχείριση εκδηλώσεων,<...>από την άλλη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 1ο Exporama Show 2006, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του Helexpo Palace.

Στα εγκαίνια της εκδήλωσης το παρόν έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από τη διεθνή και την ελληνική εκθεσιακή και συνεδριακή κοινότητα, όπως ο πρόεδρος της International Association of Exhibitions and Events – ΙΑΕΕ, κ. Steven Hacker, ο πρόεδρος της EuroShop, της μεγαλύτερης έκθεσης παγκοσμίως για τον κλάδο του λιανεμπορίου, Δρ. Bernd Hallier, καθώς και ο πρόεδρος της International Federation of Exhibitions and Events Services- IFES, κ. Jose Maria Perez de Olacoechea, οι οποίοι, κατά τους χαιρετισμούς τους στην τελετή εγκαινίων, εξήραν την πρωτοβουλία της Exporama CrossMedia για τη διοργάνωση του Exporama Show στην Ελλάδα, μιας εξειδικευμένης εκδήλωσης που έλειπε από την ελληνική τουριστική αγορά.

Οι 160 εκθέτριες επιχειρήσεις του Exporama Show παρουσίασαν σε έναν χώρο έκτασης 9.000 τ.μ., τα προϊόντα και τις προτάσεις τους, ενώ στελέχη τους πραγματοποίησαν προκαθορισμένα ραντεβού με 80 ξένους buyers, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα των φιλοξενούμενων προσκεκλημένων αγοραστών, από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Τις πύλες του Exporama Show πέρασαν 2.000 και πλέον καταγεγραμμένοι επαγγελματίες επισκέπτες, αριθμός ο οποίος θεωρείται όχι απόλυτα ικανοποιητικός, τόσο από τους εκθέτες, όσο και από τη διοργανώτρια εταιρία. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί το υψηλό ποιοτικό προφίλ των επισκεπτών αναφορικά με τη δυνατότητά τους για την πρόταση ή/και την απόφαση για την «αγορά» προϊόντων και υπηρεσιών για events.

Ήδη η διοργανώτρια εταιρία από κοινού με τους εκθέτες αναλύει τα αποτελέσματα της έκθεσης με στόχο η δυναμική που παρουσιάζει ο χώρος των events στη χώρα μας να εκφραστεί και μέσα από το Exporama Show τόσο σε ποιοτικούς όσο και σε ποσοτικούς δείκτες.

Πόλος έλξης του ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων απετέλεσε ο σεμιναριακός κύκλος του Exporama Show, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ομιλητές των σεμιναρίων του Exporama Show, φώτισαν με τη γνώση και την εμπειρία τους πολλές και σημαντικές πτυχές του exhibit και event marketing. Το παράλληλο πρόγραμμα του Exporama Show περιελάμβανε, επίσης, τις εκδηλώσεις των διεθνών φορέων IFES, MPI και IAEE καθώς και την παρουσίαση από τον HAPCO και το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo Da Vinci – Διακρατικό Δίκτυο Συνεδριακών Κέντρων σε Θέματα Ποιότητας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024