Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτις 13 περιφέρειες της χώρας ταξιδεύει η 70η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στις 13 περιφέρειες της χώρας ταξιδεύει η 70η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τις πόλεις – έδρες των 13 περιφερειών της χώρας επισκέπτεται η Helexpo, προκειμένου να παρουσιάσειτην 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε επιμελητήρια, παραγωγικούς φορείς και συνδέσμους και να τους προσκαλέσει να […]

Τις πόλεις – έδρες των 13 περιφερειών της χώρας επισκέπτεται η Helexpo, προκειμένου να παρουσιάσει<...>την 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε επιμελητήρια, παραγωγικούς φορείς και συνδέσμους και να τους προσκαλέσει να συμμετέχουν.

Μάλιστα προχτές, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2005, ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρίας Helexpo, κ. Θ. Καρτσιώτης, συμμετείχε σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Θράκης, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, ενώ, μέσα στο μήνα θα ακολουθήσει η παρουσίαση της 70ης ΔΕΘ στους παραγωγικούς φορείς Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, Πελοποννήσου στην Τρίπολη, Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, ενώ στις αρχές Ιουλίου θα συνεχισθεί στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας, σε συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς των περιφερειών.

Όπως δήλωσε ο κ. Καρτσιώτης στην Κομοτηνή, “η Helexpo με τις επισκέψεις αυτές στοχεύει μέσα από την 70η – επετειακή ΔΕΘ, στην αποκατάσταση των σχέσεων της διοργάνωσης με όλους τους Έλληνες, μετά την περσινή πετυχημένη προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων ΔΕΘ – Θεσσαλονικέων. Παράλληλα, η Helexpo προβάλλει τον έντονα εμπορικό και διεθνή χαρακτήρα της 70ης διοργάνωσης, ο οποίος ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη νέα δράση Global Exchange, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής επιχειρηματιών Boss, το ΕxpoPartenariat με τις προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, το Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Εμπορίου για την ανάδειξη των αναδυόμενων αγορών γύρω από την Ελλάδα, καθώς και τα έξι εκθεσιακά αφιερώματα που διοργανώνονται στο πλαίσιο της Έκθεσης”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι των συναντήσεων στις 13 περιφέρειες της χώρας, προηγήθηκε η παρουσίαση της 70ης ΔΕΘ στο διπλωματικό σώμα των Αθηνών, από τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον πρόεδρο της Helexpo κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο και το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θέμη Καρτσιώτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024