Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΝέο ορειβατικό καταφύγιο στο Πάπιγκο

Νέο ορειβατικό καταφύγιο στο Πάπιγκο

Τη νέα πτέρυγα του ορειβατικού καταφυγίου Τύμφης στο Διάσελο Αστράκας στο Πάπιγκο, προϋπολογισμού 456.000 ευρώ, εγκαινίασε το Σάββατο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος…

Τη νέα πτέρυγα του ορειβατικού καταφυγίου Τύμφης στο Διάσελο Αστράκας στο Πάπιγκο, προϋπολογισμού 456.000 ευρώ, εγκαινίασε<...> το Σάββατο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων αιθουσών, δυναμικότητας 50 κλινών.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι το έργο, που χρηματοδοτήθηκε από το Β` ΚΠΣ, εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης του χειμερινού – ορεινού τουρισμού, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των θεματικών ενοτήτων τουρισμού, που θα συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Το έργο, συμπλήρωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, συμβάλλει παράλληλα στην ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας, που αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για τον ελληνικό τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023